26
Views
Prea departeCei doi realizează că mai sunt ANI până la căsătorie, dar în ultima vreme îmbrăţişările sunt mai intense, iar săruturile determină răspunsuri puternice. Aşa că încep să se întrebe dacă a aştepta până după nuntă pentru intimitate sexuală este chiar o necesitate sau doar un concept învechit.

Până la urmă sunt maturi, inteligenţi, vor să se căsătorească, aşa că încep să se întrebe: ce este rău în intimitatea sexuală înainte de căsătorie? Cât de departe este prea departe? Cum poate fi atât de rău ceva ce te face să te simţi atât de bine?
Poate că există unele lucruri de care nu sunt sigur, dar referitor la unul nu am nicio îndoială. Cei doi trebuie să aibă mintea limpede până în clipa în care spun „DA”. Odată ce ai devenit intim sexual cu un partener, gândirea limpede şi obiectivă devine imposibilă.

Există astăzi mai mult sex, mai multe fete gravide, mai multe avorturi şi mai puţine căsătorii decât oricând altă dată în istorie. Nancy Van Pelt – The Complete Courtship

Astăzi, cei mai mulţi nu se mai întreabă dacă intimitatea sexuală înainte de căsătorie este păcat sau nu, ci doar dacă este o exprimare a dragostei, potrivită pentru a fi folosită în relaţie. Va întări sau va slăbi relaţia noastră? – aceasta este întrebarea cea mai frecvent întâlnită.

› citește în continuare

Revista Re:spiro – Cât de departe este prea departe?

| Respiro, Tineret |
Despre autor
-