38
Views

Duminca, 21 mai 2009, s-a desfasurat la Constanta Camporeea de licurici si exploratori cu tema „Miracolul vietii”, locatia aleasa epntru acest eveniment fiind Rezervatia Naturala Padurea Fantanita – Murfatlar.

Valoarea peisagistica a zonei, numeroasele specii floristice dar si speciile rare adapostite aici (inul dobrogean, spinul de Murfatlar, usturoiul, colilia, zambila si altele) – au reprezentat o atractie in plus pentru zecile de licurici si exploratori de pe teritoriul judetului Constanta dar si pentru instructorii si parintii care i-au insotit.

Camporeea a fost deschisa prin intonarea imnului licuricilor si imnul exploratorilor, oficiu condus de Carmen Dumitrascu, director asistent licurici, Conferinta Muntenia, Alina Filimon – liderul LICU – Constanta si respectiv Jan Chirila – liderul EXPLO – Constanta.

Momentul devotional condus de pastorul Robert Georgescu le-a indreptat atentia celor prezenti de motoul camporeei: Imprieteneste-te cu Dumnezeu! (Iov 22:21) si de cele 2 momente ale imprietenirii – sa te apropii si sa faci cunostinta.

Cele 20 de minuni de vindecare relatate de evanghelisti cu constituit temelia vietii celor 20 de grupe de licurici si exploratori din Constanta dar si sursa de inspiratie pentru jocurile, posturile, traseele si activitatile intregii zile.

Dupa o zi plina si fericita, atat pentru copii cat si pentru adulti, Camporeea LICU – EXPLO, Murfatlar 2009 – „Miracolul vietii” s-a incheiat spre seara cu intonarea imnului licuricilor si al exploratorilor si cu o binecuvantare din partea celui ce este VIATA.

Pastor,  Robert Georgescu

Biserica Adventista Viile Noi – Constanta

Camporee LICU–EXPLO, CONSTANTA 2009 – „Miracolul vietii”

Despre autor
-