22
Views

Recent, echipa Revistei re:spiro a inițiat un proiect inedit ce încurajează tinerii la lectură dar în același timp la împărtășirea impresiilor create de cărțile citite. Biblioteca are deja peste 40 de colaboratori iar numărul lor pare că va continua să crească odată cu numărul cărților recomandate de aceștia și ordonate în mai mult de 20 de categorii cum ar fi Autoeducare, Calatorii, Biografii, Comunicare, Eseuri, Istorie, Literatură sau Spiritualitate.

„Biblioteca re:spiro” presupune prezentarea, prin recenzii, a unor cărţi de valoare şi postarea acestor recenzii pe site. Utilizatorii care au citit o carte valoroasă o pot recomanda tuturor. Astfel vom putea aduna o bază de date folositoare pentru fiecare dintre noi.

Dacă atât cartea, cât şi recenzia sunt valoroase, cartea va primi un vot. O dată la două luni, persoana care va obţine cele mai multe voturi va intra în posesia unui cadou care constă în cărţi la alegere, în valoare de 200 lei, de la editurile ,,Humanitas” şi ,,Viaţă şi Sănătate”. Practic, cu cât postezi mai multe recenzii, cu atât ai mai multe şanse de câştig” ne-a declarat Gabriel Iarca, coordonatorul acestui proiect.

Pentru mai multe detalii va rugăm să vizitați site-ul www.bibliotecarespiro.ro

Sursa: AARC

Biblioteca re:spiro – un nou proiect al Revistei re:spiro

| Tineret |
Despre autor
-