32
Views

1 Februarie 2012

General Conference World Headquarters

Din partea Asociatiei Pastorale

Dragi Prieteni,

         Suntem foarte entuziasmati de planul de citire a Bibliei  “Reinviorati prin Cuvantul Sau”, ce a fost votat in 2011 la Consiliul anual, si care va fi initiat pe 17 Aprilie 2012 in cadrul intalnirii de primavara. Dorim si ne rugam ca milioane de membrii ai bisericii Adventiste sa ni se alature in citirea a cate un capitol pe zi din cuvantul lui Dumnezeu, ca apoi sa terminam impreuna citirea Bibliei la intalnirea Conferitei Generale din 2015.

Mark Finley si cei de la Departamentul de Comunicatii al Conferintei Generale au pregatit un set informativ excelent, care sa ofere toate detaliile necesare despre aceasta ocazie speciala de a ne indrepta impreuna atentia spre Cuvantul lui Dumnezeu. Acest set informativ cuprinde un poster, o brosura, un articol, reclame la diferite reviste etc. Deasemeni se pregatesc spoturi publicitare TV si alte elemente de natura media. Va exista si un blog zilnic, interactiv pentru aceia care vor dori sa dialogheze si sa-si impartaseasca gandurile despre capitolul zilei respective. Pe langa o descriere a proiectului, informatiile cuprind si expunerea nevoii noastre stringente de a ne reindrepta atentia spre Biblie, de reinviorare, reforma si impulsionare – prin binecuvantarea lui Dumnezeu.

Va rugam sa dati mai departe acest material, ca intr-un timp cat mai scurt, vestea sa ajunga la cat mai multi cu putinta. Va multumim ca veti avea in vedere ca toti liderii de departamente, pastorii, profesorii, centrele media si de publicatii, precum si alti lideri sa intre in posesia acestor materiale. Speram ca toti membrii bisericilor locale vor avea informatiile necesare pentru a incepe acest proiect de lectura impreuna cu noi, presedintii de diviziuni, de la Geneza 1si 2 chiar in timpul intalnirii de primavara.

Va multumim inca odata pentru ajutorul pe care ni-l acordati in a ne asigura impreuna ca membrii nostrii sunt Reinviorati prin Cuvantul Sau – pe masura ce ne apropiem de revenirea Sa! Ne rugam pentru voi toti; continuati sa lucrati si sa mergeti alaturi de Domnul.

Fratele vostru in Hristos,

Ted N.C. Wilson President

Jerry N. Page Ministerial Secretary

(material trimis in limba romana de catre pastorul John Lascu, Israel)

Scrisoare de la Conferinta Generala

Despre autor
-