18
Views

Cu deosebit regret și durere în suflet, dar și cu speranța revederii, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România anunță trecerea la odihnă a pastorului Nelu Dumitrescu, președinte al Uniunii de Conferințe în perioada 1990 – 1995.

Ne reamintim cu plăcere de pastorul Nelu Dumitrescu, născut la 10 Ianuarie 1928, la Policiori, Buzău ca de un om dinamic, optimist, inspirând încredere și speranță. Era apropiat de oameni și consecvent în convingerile sale religioase.

Corpul neînsuflețit va fi depus din seara zilei de vineri, 6 mai 2011, până dumincă, 8 mai 2011 ora 12.00, la sediul Uniunii de Conferințe al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, str. Erou Iancu Nicolae nr. 38-38 A, Voluntari, judeţul Ilfov în incinta Centrului Media Adventist.

Serviciul divin de înmormantare va avea loc în Cimitirul Evanghelic Luteran din București, Șoseaua Giurgiului nr. 4, dumincă ora 14.00.

Dorim să asigurăm familia de întreg sprijinul nostru spiritual și de faptul că vor ocupa un loc special în rugăciunile noastre către Dumnezeu.

Sursa: AARC

Pastorul Nelu Dumitrescu, presedinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea in perioada 1990 – 1995 a trecut la odihna

Despre autor
-