28
Views

Comunicat de presa
Bucuresti, Octombrie 2012

CONFERINTA DE PRESA

Concert umanitar

Campania ,,Zambetul din cutie”

Asociatia SANSA TA si ROMEXPO, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti,  TVR,  (16 scolii s-au alaturat proiectului, insumind 4500 de copii au decis sa aduca daruri de sarbatori, pentru copiii saraci din tara) Joi, 29 noiembrie 2012, ora 17:00,  4500 de copii care s-au alaturat proiectului (16 scoli din Capitala) vor participa la concertul ,,Zambetul din cutie”.

Concertul se va desfasura la Romexpo, si  se va bucura de extraordinara participare a artistilor mici si mari ai scenei muzicale din România:  Semifinalisti de la Vocea Romaniei – Trupa Merci Band (Sebastian Muntean, Oana Bratu, Maximilian Muntean) britanicul David Bryan, care areprezentat Romania la Eurovision 2011, Mihai Constantinescu, Tenzi Romanitan, Andra si Razvan, copiii de la Learn With Music, cei de la scoala Olga Gudynn si de la formatia   Flori si Stele.  Invitat special: D.J. Robot. Concertul se organizeaza in beneficiul copiilor  saraci, prin aceasta actiune,  motivind  copii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati de soarta.

Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor saraci din cele 10 judete ale tarii (Vaslui, Iasi, Botosani, Valcea, Buzau, Hunedoara, Covasna, Ialomita, Ilfov si Valcea). Scopul aceastei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 10-16 decembrie 2012 la peste 5000 dintre copiii cei mai saraci din tara, care traiesc in 25 de sate si comune, selectate pentru anul 2012 de catre organizatori, cu ajutorul primariilor locale.

Scolile implicate in campania Zambetul din cutie, din Bucuresti si Ilfov sunt:  Scoala Europeana Bucuresti; American International School of Bucharest; Colegiul National ,,Mihai Viteazu,,; ŞCOALA  NR. 17 „PIA BRĂTIANU”;Colegiul  I.L Caragiale; Colegiul  Teoretic ,,Nicolae Iorga,,; Colegiul National ,,Octav Onicescu,,; Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”; Olga Gudynn; International School of Bucharest; ŞC. NR. 11 „ION ELIADE RĂDULESCU”; The Lauder-Reut Educational Complex; Scoala nr. 45; Colegiul National „GEORGE COSBUC,,; Scoala Jean Monet,  Colegiul German Goethe; Gradinita Privata ,,Learn With Music.

Proiectul are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii acestui proiect de Craciun. Pe langa cutia de cadouri, se mai pot aduce alimente, haine, jucari, rechizite, carti, etc. Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, bloguri, facebook, etc. Concertul, din 29 noimebrie 2012, desfasurat la Romexpo  va face parte integranta a primei zi Kidex si targului de craciun,  fiind prezenti  si reprezentanti ai unor ambasade straine in Romania.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Parteneri/Sponsori: 

Romexpo, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti,Fratelli Social Events, World Class, Tipografia PPB, Rinf, Pizza Hut, Orhideea Residence & Spa,  Niro Group, Radio Linx, Comunicate de presa, BCR Banca pentru Locuinte, si multi alti, care se vor alatura pe parcurs.

Date de contact:

Ciobotaru Gabriel – Coordonator Programe Sociale

Casiana Fometesscu – Coordonator Dep. PR – Asociatia Sansa Ta

Tel: 031 82 22 457; 0763463191; Fax: 021 56 96 556

Copiii care vor detalii,  intrebarii diverse, pot cauta pe Facebook asociatia sansa ta.

In speranta ca veti fi alaturi de noi,

Va multumim,

Cu deosebită consideraţie,

Gabriel Ciobotaru Presedinte

Website: http://asociatiasansata.ro

_______________________________

Votati pentru Gabriel la Gala „Oameni pentru Oameni”

„M-a impresionat Gabriel cand mi-a zis ca n-are timp sa se promoveze singur pentru ca are multe proiecte mai importante in lucru. Asa ca, haideti sa ne facem noi timp sa-l sustinem pe Gabriel la Gala „Oameni pentru Oameni” si sa votam „Like” pe poza lui Gabriel din link-ul de mai jos.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.426283100752661.85648.166149930099314&type=1

Raspanditi link-ul catre prieteni! Castigatorul va fi ales dupa numar maxim de Like-uri, iar eu cred in potentialul nostru de frati!

Casiana”

 

Asociatia „Sansa ta” – Ajuta-ne sa prinda viata Proiectul de Craciun!

| Social |
Despre autor
-