47
Views

Stimati frati in Domnul Isus, am citit in Intercer despre anuntul referitor la Doamna Szabo Dorina. Parerea mea, este ca ar fi bine ca doamna, sa faca cura alaturata inainte de orice analiza. Domnul si Vindecatorul nostru adevarat, – caci fara de El absolut nici un tratament nu va da rezultat, – ca si Spiritul Profetic, ne recomanda rugaciunea si tratamente naturiste, si nu complicatele si periculoasele cure medicamentoase. Desigur si medicii trebuie sa traiasca, dar sa foloseasca si ei tratamente fara repercursiuni atat de teribile. Alaturat este tratamentul cel mai minunat posibil. Va rog mult dati-i-l si doamnei, si intreaga Comunitate sa o sustina in rugaciune. … (Sylvia Stoica-Cazan).

Cura pentru tratarea cancerului

Tratamentul modificat al lui Breuss prin post împotriva cancerului

„Căutaţi în permanenţă medicamente fără să luaţi în considerare postul, – când acesta s-ar putea dovedi, că e un bun remediu.”
Nu vom trata cancerul în nici un alt mod, poate doar dacă industria farmaceutică va inventa medicamente puternice care, similar tratamentului tuberculozei, pot învinge orice. Dar, ca o consecinţă a folosirii chimicalelor, organismele noastre vor fi mai sensibile decât în prezent. Metoda chimio-farmaceutică poate rezolva stadiul actual al bolilor prin tratarea simptomelor, dar va genera consecinţe grave în viitor. Astfel nu vom fi mai sănătoşi; din contră, omenirea va fi din ce în ce mai expusă la boli. Iată de ce ar trebui studiate cu atenţie tratamentele naturale ale cancerului.
Rudolf Breuss, un austriac din Bludenz şi terapeut prin mijloace naturale, a dezvoltat un astfel de tratament. Dl. Breuss are, ca şi mine, 87 de ani şi o vastă experienţă în medicina tradiţională. Ceea ce i-a permis să dezvolte noua sa metodă de tratament prin post. După părerea mea, a posti este, şi va fi întotdeauna, cel mai bun mijloc de depăşire a bolii. Sute de tratamente prin post demonstrează iar şi iar că nimic nu este mai eficient decât abţinerea voită de la mâncare, ce pune în valoare propriile forţe vindecătoare ale organismului. Prea des această forţă vitală este subestimată, mai ales de oamenii bolnavi. Ei o neglijează, deşi este cel mai valoros lucru ce le-a fost dăruit.
Câţiva oameni luminaţi au recunoscut această forţă vitală şi au încercat să o facă cunoscută şi altora.
Dl Breuss este unul dintre puţinii oameni care au încredere în această forţă vitală, deţinând o bogată experienţă în tratamente naturiste. Sistemul de post pe care l-a prezentat dr. Otto Buchinger a fost îmbunătăţit de dl. Breuss şi adaptat spre a fi folosit în prezent.
Am făcut greşeala să ne cramponăm de regulile lui Buchinger şi Waerland care recomandau folosirea sucurilor în exclusivitate, când ele ar fi trebuit folosite în combinaţie cu anumite plante. De asemenea, folosim postul în combaterea cancerului pentru o perioadă de timp mult prea scurtă. Dl. Breuss a descoperit tratamentul cancerului prin post. Cele mai multe spitale care aplică tratamente naturiste nu folosesc metoda postului deoarece dr. Buchinger nu a recomandat niciodată postul în cazul cancerului.
Nu există laudă suficient de mare pentru îndrăzneala de a lăsa pacienţii cu cancer să postească peste 42 de zile. Postul este de obicei recomandat doar pentru perioade de 21 de zile. Dr. Rohling din Mittenwald a fost printre puţinii doctori care au îndrăznit să prescrie postul de până la 70 zile. Oamenii au tendinţa să postească doar pentru perioade scurte de timp din cauza lipsei de cunoaştere. Pentru informaţii detaliate, studiaţi vă rog lucrarea dr. Reckweg, unde sunt descrise categoriile de boli şi perioadele de timp necesare vindecării lor.
Deşi unele indicaţii şi sfaturi din cartea domnului Breuss par super-optimiste, în special cele privitoare la tratarea leucemiei, eu, ca doctor în medicină, prefer această metodă celei prescrise de decenii de medicina “ortodoxă ”.
Un punct de cotitură semnificativ în tratarea cancerului a fost atins acum prin lucrările dr. Issels şi profesorului Zabel, care nu de puţine ori au fost lăudate în presă.
Metodele lui Breuss sunt mult mai naturale si intense.

„Tumoarea trebuie slăbită prin post.” Oricine este familiarizat cu postul, înţelege acest fapt. Corpul va renunţa mai întâi la ceea ce-i este mai puţin necesar. El distinge între ceea ce este sănătos şi ceea ce este nesănătos, atâta timp cât există suficientă putere. Este util, desigur, dacă persoana implicată înţelege principiul forţei vitale, sau al forţei vieţii. Acesta este un punct foarte important – fără conştientizarea principiului forţei vieţii este greu de înţeles cum decurge vindecarea, iar pacientul va fi lipsit de încrederea necesară.
Amestecul de sucuri al lui Breuss pentru postul de 42 de zile constă din

sfeclă roşie,

morcovi,

ţelină,

ridichi negre şi

cartofi, în special suc de cartofi, care este unul dintre cele mai bune alimente alcaline si are un efect foarte bun în cazurile severe de boală. Totuşi, el este de obicei desconsiderat în clinicile care aplică tratamente naturiste, deoarece are un gust neplăcut. Breuss recomandă un ceai din coji de cartofi drept alternativă, cu care eu sunt de acord. El recomandă pacienţilor 250 ml din acest amestec de sucuri pe zi, pentru câteva zile, înainte de a începe postul propriu-zis, pentru ca bolnavii să se obişnuiască cu el. Sunt de acord şi cu aportul de lichide, în special ceaiuri de plante, pentru a readuce sistemul metabolic perturbat înapoi la echilibru. Ceaiul pentru rinichi (combinaţia de ceaiuri Breuss). –

ceai de salvie

sunatoare

roinita

menta

coada-calului,

urzici tinere (uscate),

troscot,

sunatoare,

salvie şi

briboi – mod de preparare in pag. urmatoare),

galbenele

Breuss recomandă şi ceaiul de gălbenele, binecunoscut ca remediu împotriva cancerului şi dă instrucţiuni precise asupra modului de preparare a ceaiului.
Conform înregistrărilor sale, Breuss afirmă că a vindecat peste 40 000 bolnavi de cancer.

De asemenea afirmă pe bună dreptate că acest tratament poate eşua dacă au fost aplicate alte tratamente convenţionale, ca, de exemplu: radiaţiile şi chimioterapia.
Acest fapt îl pot confirma în întregime prin propria-mi experienţă. Un tratament natural poate avea succes doar dacă sistemul imunitar al pacientului nu a fost slăbit de chimicale puternice. Dar, chiar şi astfel de cazuri critice au fost ameliorate. Breuss spune mereu: Tumorile canceroase se dezvoltă independent şi celulele lor pot fi îndepărtate doar prin înfometare cu dieta pe bază de sucuri. Într-adevăr, experienţa în tratamentul prin post ne arată de-a lungul anilor că organismul dizolvă tot ceea ce îi este străin. Aceasta a fost părerea mea de-a lungul anilor de practică.
Întrevăd posibilitatea vindecării pacienţilor cu cancer, atâta timp cât omul este suficient de curajos şi de puternic pentru a urma tratamentul modificat al lui Breuss adaptat omului contemporan. Dacă, în plus, pacientul are şi o credinţă puternică, atunci pot prevedea cu siguranţă unele miracole care nu s-au putut petrece în trecut.
În cursul recentei mele săptămâni de pregătire la Bad Sachsa, am avut ocazia să întâlnesc şi să pun câteva întrebări unui bolnav de cancer care participa la cura lui Breuss, ce tocmai fusese introdusă. El ajunsese, după cum reieşea din raportul medicului său, să îndepărteze cancerul de gât şi să-şi revină complet, deşi în acea perioadă suferise o serioasă pierdere în greutate.

Cura lui Rudolf  Breuss este o cura cu sucuri de legume si ceaiuri impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli grele ori aparent nevindecabile.  Ea consta in faptul ca, timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice. Sucurile se pot bea ori de cate ori va este foame, dar nu mai mult de 0,5 l pe zi. Sucul se bea lingura cu lingura, incet si se va inghiti numai dupa o buna amestecare si insalivare.

Cancerul

Breuss a insistat in permanenta asupra ideii ca tumoarea canceroasa trebuie “consumata” de organism in timpul curei de slabire. Cel ce stie ce inseamna regimul de post alimentar intelege ca, in acest interval, organismul elimina tot ceea ce nu-si are rostul normal in trup si tot ceea ce este nasanatos, cata vreme mai dispune de rezervele sale de forta, iar bolnavul mai poseda credinta puternica in forta de vindecare proprie.

Cancerul apare la oameni datorita unei anumite tendinte spre aceasta boala, precum si prin interactiunile dintre mai multe vatamari ale sanatatii. O tumoare canceroasa se poate forma, de multe ori, in locurile supuse unei presiuni de lunga durata. Aici, sangele nu mai circula si celulele ar urma sa moara. Dar cum si respectivele celule doresc sa traiasca, ele sug din mediul inconjurator tot ceea ce le lipseste.

Prin acest fenomen se formeaza o formatie independenta, care la inceput creste foarte lent, uneori in 10 sau mai multi ani, apoi, dintr-o data incepe sa prolifereze rapid si poate deveni o tumoare mare, pe care o numim cancer. Daca o tumoare mica si inofensiva este taiata sau apasata, atunci ea poate deveni “salbatica”, celulele canceroase patrund in sange si iau nastere metastazele. Asadar, este recomandabil sa lasam in pace  noduletele si nodulele.

Tumoarea canceroasa traieste numai prin aportul de albumina. Datorita curei cu sucuri si ceaiuri, se opreste alimentarea din exterior cu albumina. Dar, intrucat organismul nu poate trai fara aceasta substanta, sangele “infometat” de albumina ataca in corp tot ce este suplimentar: vegetatiile, aglomerarile de impuritati si tumorile. Este o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului. Orice tumoare e devorata in decurs de 42 de zile. In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule e dereglat, sucurile de legume, avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit.

Rezultate

Aceasta cura a dat rezultate extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri:

–    prevenirea imbolnavirilor de cancer;
–    regenerarea intregului organism si insanatosirea sangelui;
–    pentru suferinte articulare (artrita, artroza), in combinatie cu o cura de bai;
–    in cazul altor imbolnaviri, in conditii si combinatii specifice fiecarei boli in parte.

Prin aplicarea acestei cure de legume si ceaiuri, Rudol Breuss a vindecat cateva mii de cazuri de cancer, mai ales leucemie, numeroase boli ale articulatiilor, precum si alte boli de diferite tipuri. Incalcarea curei nu mai duce la vindecare! citynews.ro

Reguli de tinut seama:

–    injectiile sau razele sau alte tratamente medicamentoase sunt interzise in timpul curei;
–    nu se indica efectuarea curei imediat dupa operatie, ci se asteapta minimum 2-5 luni, cand organismul se va restabili, iar pacientul se va simti relativ destul de puternic;
–    bolnavii care au fost tratati cu citostatice, mijloace ce distrug celulele, trebuie sa bea zilnic suc mai mult timp, pentru a mentine celulele care nu au fost inca distruse;
–    persoanele care, inainte de inceperea curei, au pierdut mult in greutate si sunt slabe, au voie sa manance zilnic o ceasca cu supa de ovaz, alaturi de sucuri, dar preferabil ar fi sa se renunte la aceasta;

–    dupa circa 10 zile de cura, poate sa apara o criza, care nu trebuie sa ingrijoreze sau sa conduca la intreruperea  tratamentului;
–    cura nu se intrerupe brusc; se bea mai departe circa 1/6 l suc de legume pe zi si se incepe cu mancaruri usoare: supa cu taietei, de zarzavaturi, sucuri, apoi cate putina carne de pasare; (mai corect, proteine nu din carne, ci din fasole urcata amestecata cu bob – (garbanzo), facute piure cu ulei nerafinat, putina sare si ceapa sau usturoi. Atentie la ceapa! – folositi cepe mici care sa fie consumate imediat, deoarece ceapa este un uimitor absorbant de microbi, virusi… deci nu lasati ceapa taiata pentru mai tarziu – (dupa experienta si alte multe informatii). Pentru proteine: linte, mazare, fasole, garbanzo, nuci. …
–    in cursul curei bolnavul este bine sa fie activ, adica sa lucreze sau sa faca plimbari si miscare in aer liber;
–    cura se face la recomandarea si supravegherea medicului.

Autor:

Dr.Elias

„Toti avem un gram de nebunie, eu pe-al meu il pun in poezie.”

Medicina Naturista 2 Cura RUDOLF BREUSS – tratare cancer

Reactii:

!!!ATENTIE!!! Am postat acest tratament deoarece cunosc puterea de eliminare a toxinelor cu ajutorul salviei. Si sunt sigur ca sunt multi oameni care au nevoie de astfel de indrumari. Sanatate tuturor!

Apropo ceaiul de salvie il recomand tuturor, oricand si oriunde, cu grija mare la femei (nu depasiti doza!!!).

Cura  RUDOLF BREUSS

– pentru tratarea cancerului (a avut pana in 1990 peste 5000 de cazuri vindecate total)

Tratament cu sucuri si ceaiuri – Rudolf BreussCura totala

Reteta cuprinde: ceai de salvie; ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta; ceai pentru rinichi; sucuri de legume.

Nr. 1. Ceaiul de salvie – intr-o cana de apa(ibric) care fierbe se pune planta cat se ia cu trei degete si se fierbe exact 3 minute, apoi se da deoparte(de pe foc). Dupa alte 3-5 minute se filtreaza. Se bea in timpul zilei (in pauzele dintre celelalte ceaiuri si sucuri sau cand pacientului ii este foame sau sete), fara interdictie(cat vrei). Se bea rece, fara zahar.

Nr. 2. Ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta – se fierbe salvia trei minute, ca mai sus, apoi se pun celelalte plante si se da deoparte(infuzie). Se bea cald, 1-2 cesti pe zi (coform programului de mai jos).

Nr. 3. Ceaiul pentru rinichi – este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss. Trebuie respectate stric cantitatile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de trei saptamani – cat dureaza o cura de rinichi (nu se va lua mai mult de trei saptamani): 15 g coada-calului, 10 g urzici tinere (uscate), 8 g troscot, 6 g sunatoare – maruntite si amestecate bine.

Se prepara astfel: se pune cu apa(200 ml) la fiert. Cand fierbe se da deoparte si se adauga o „doza” (cat se ia cu 3 degete) si se lasa acoperit, pentru a infuza, 10 minute. Se strecoara, si lichidul se pune intr-o cana, iar peste zat se pun alte doua cani cu apa fierbinte si se fierb timp de 10 minute. Se strecoara si se amesteca cu prima ceasca.

Nr. 4. Sucul de zarzavat ( filtrat de doua ori) – Ingrediente:

– 3/5 parti suc de sfecla rosie(trebuie aproximativ o sfecla mijlocie, suculenta),

– 1/5 parti suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspat, mijlociu),

– 1/5 parti suc de telina (aprox. 1 telina mare),

– o ridiche neagra (cat un ou),

– un cartof crud (cat un ou). Din aceasta cantitate rezulta 0,5 l suc. (de exemplu: 300 g sfecla rosie, 100 g morcobi, 100 g telina, 20 g ridichi).

Sucul se face zilnic si se va strecura foarte bine, pentru a nu avea reziduri, deoarece cancerul se hraneste cu substante solide.

Executia curei:

Cine va executa corect cura de sucuri nu va pierde mult din greutate.

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi(nr. 3); se va bea rece, putin cate putin; dupa 20-30 min: 1-2 cesti de ceai cald (nr. 2); la intervale de circa 1/4 ora se ia cate o inghititura de suc (care nu se va inghiti imediat, ci se va tine in gura si se va amesteca bine cu saliva). Pana la pranz se vor lua de 10 – 15 ori.

La pranz: 1/2 ceasca ceai (nr. 3) pentru rinichi. Se bea pana seara, de mai multe ori, cate o inghititura de suc (tinut si amestecat cu saliva).

Seara: 1/2 ceasca de ceai pentru rinichi. In timpul zilei se poate completa cu ceai nr. 1.

Atentie: nu se va bea suc de legume fara a bea si ceaiurile prescrise; se va bea suc de legume cat mai mult, cel mult 1/2 litru; ceaiurile, de asemenea, se vor bea inghititura cu inghititura, amestecate cu saliva.

Zilnic (cel putin o data pe zi) se va face o clisma cu apa calda + musetel (sau putin ulei).

Atentie: Nu se va face aceasta cura in paralel sau indata dupa operatie sau (nici atat!) dupa raze si citostatice, ci numai dupa 2-5 luni.

Sursa Formula AS

Publicat de Dr.Elias Etichete: Medicina, Terapii

2 comentarii:

be30g8dqnOgtnTaA9K6e6burPQ- spunea…

As dori sa stiu cat timp (cate zile) trebuie tinuta aceasta cura – in text nu am gasit precizat. Multumesc!

18 februarie 2010, 22:57

DR. ELIAS – ALCHIMIEL spunea…

21 de zile se tine normal aceasta cura apoi se face o pauza de o saptamana si se reia cura!:-p

19 februarie 2010, 10:45

Tinerea curei

In cele 42 de zile de cura puteti slabi 5-15 kg si va veti simti foarte bine. Este bine daca inainte cu cateva zile de inceperea ei totale, pe langa mancarea normala, sa se bea circa ¼ l suc pe zi, pentru a se acomoda organismul.

Cura propriu-zisa trebuie efectuata timp de 42 de zile consecutiv in caz de cancer sau leucemie, si pana la 21 de zile pentru alte boli. In mod corect, cura se efectueaza astfel:

–    Dimineata:

½ ceasca ceai pentru rinichi rece, baut incet;

dupa 30-60 minute 1-2 cesti ceai cald de salvie;

dupa alte 30-60 minute se va lua o mica inghititura de suc, inghitindu-se numai dupa o buna amestecare cu saliva.

Dupa circa 15-30 minute se va lua din nou o mica inghititura de suc de legume, in functie de senzatia de foame. Pana la pranz se pot bea 10-15 inghitituri de suc.

Intre timp, se consuma din nou ceai de salvie, care poate fi baut si rece, in orice cantitati, dar fara zahar.

–    la pranz, din nou 1/16 l (o jumatate de ceasca) de ceai pentru rinichi; aceasi cantitate se bea si seara, inainte de culcare;

–    dupa-amiaza, se va lua de mai multe ori cate o inghititura mica de suc de legume.

Sucuri de legume

Se face un amestec din urmatoarele sucuri:

3/5 sfecla rosie, 1/5 radacina de telina,

1/5 morcovi, putina ridiche si un cartof de dimensiunea unui ou de gaine (de exemplu: 300 g sfecla rosie, 100 g morcobi, 100 g telina, 20 g ridichi). Cartoful nu este obligatoriu, dar e foarte important in cazul cancerului de ficat. (Atentie la cartofi: sa nu aibe culoare verde pe ei, deoarece sunt otravitori – si se bea sucul imediat deoarece se inegreste. Eu am folosit catoful numai singur dimineata pe stomacul gol, si celelalte sucuri separat).

Sucul de zarzavat se va strecura printr-o sita fina sau printr-o panza de in, ca sa nu ramana nici un pic de sat.

Se consuma zilnic 1/8 – ¼ l, maxim ½ l,  lingura cu lingura, inghitindu-se numai dupa ce s-a amestecat foarte bine cu saliva.

Ceaiuri:

–    Ceai de salvie. Utilizat pentru gargara, se face infuzie 10 minute; pentru baut, 1-2 linguri de salvie la ½ l apa fiarta, se fierbe 3 minute, se pune de-o parte si se adauga sunatoare, menta, roinita, apoi se lasa totul sa stea 10 minute. Poate fi consumat in orice cantitate. E cel mai important dintre ceaiuri si ar trebui baut pe toata durata vietii.

–    Ceai pentru rinichi. Compozitie: 15 g coada calului, 10 g urzici, 8 g troscot si 8 g sunatoare. Aceasta cantitate ajunge pentru o persoana, timp de 3 saptamani. Se ia o priza (cantitatea prinsa intre 3 degete – circa ½ lingura) si se pune intr-o ceasca cu apa fiarta, tinandu-se 10 minute. Se trece prin sita si se pune de-o parte, iar peste ce ramane in sita se mai toarna inca 2 cesti cu apa fiarta si se fierbe 10 minute. Se strecoara si apoi se amesteca cele doua ceaiuri. Ceaiul pentru rinichi trebuie baut numai 3 saptamani, cate ½ ceasca, rece, dimineata pe stomacul gol, inaintea pranzului si seara, inainte de culcare. In aceast aperioada, nu se va consuma carne de vita sau de porc si nici supe de carne sau mancaruri reincalzite.

–    Ceai de napraznic. Infuzie timp de 10 minute dintr-o priza de ceai pusa intr-o ceasca cu apa fierbinte. Se bea zilnic o ceasca de ceai rece. Este indicat in toate tipurile de cancer, mai ales daca s-au facut deja raze, caci contine putin radiu.

–    Ceai de galbenele. Aceleasi condicii de preparare si utilizare ca si in cazul ceaiului de napraznic. Ceaiul de galbene este cunoscut de multa vreme ca remediu impotriva cancerului. by fasting cancer

citynews.ro  – (redirectionat: Sylvia Stoica-Cazan). …                                                                        .                                                     …………………

 

Reactii la acest articol:

baruc.ro – Opinii si sfaturi privind tratamentele “naturiste” (pentru doamna Dorina Szabo si nu doar)

Invitatie la realitate (1) – reactie la articolul despre cura Rudolf Breuss

Tratamentul modificat al lui Breuss prin post împotriva cancerului (dialog cu cititorii)

Despre autor
-