53
Views

Ma numesc Eugen Profir, sunt pastor la Vaslui/Romania, si ma confrunt cu o problema de sanatate pentru care solicit IN PRIMUL RAND sprijin in rugaciune.

Cred ca problema este in mana Domnului, si mai cred ca El are solutii pentru problema mea de sanatate. Mi-a fost foarte greu sa decid la nivelul mintii: Faca-se voia TA.

Am hotarat sa las problema in mana Domnului si ma simt mult mai in siguranta chiar daca analizele imi spun altceva. Am  HEPATITA B, care a devenit cronica, pe care am primit-o prin instrumental medical nestirilizat din anul 2001. Am depistat-o mai tarziu, cand analizele nu-mi erau foarte bune. Transaminazele imi crescuse de 5 ori mai mult, iar eu aveam o oboseala cronica, pe care o puneam pe seama activitatilor intensive.

Spitalul de boli infectioase din Iasi, m-a inscris la un tratament cu interferon, pe care l-am suportat destul de greu si pe care l-am incheiat in iunie 2010.

Dupa 6 luni de la incheierea tratamentului mi-am facut din nou analizele, care implica costuri destul de mari si am descoperit ca viremia (multiplicarea virusului in sange) a ajuns la 10.350.000. Va marturisesc ca m-am speriat, ba chiar imi faceam in minte tot felul de scenarii, incluzand pierderea vietii, o durere pe care nimeni nu o poate evalua fiind in afara situatie. Nu ma durea nimic decat ca sotia mea scumpa intr-o zi va ramane singura. Dupa inca o luna mi-am facut din nou viremia ca sa ma asigur ca nu a fost o greseala si rezultatele au aratat 24.600.000. Alarma de gradul zero. Mi-am facut niste analize de specialitate, care implicau costuri suplimentare (fibrotest, probe hepatice, etc) si apoi am inceput si tratamente naturale incluzand si un sejur la centrul de sanatate Podis, cu speranta ca poate se vor opri. Dupa inca o luna si jumatate, viremia era de 46.800.00.

Din acest moment  mi-am zis ca cel mai bine este sa incredintez aceasta in mana Domnului, ducand un stil de viata sanatos, hrana la timp, apa suficienta si putina miscare (cat imi permite ficatul fara sa-l fortez). Mai i-au ceva tratamente naturale.

Va rog sa ma sustineti in primul rand in rugaciune, si accept voia Domnului, iar daca cineva stie de un tratament care a ajutat pe cineva care trece prin aceleasi faze ca si mine, va las adresa mea de mail: eugenprofir@adventist.ro De asemenea, imi puteti scrie daca doriti sa vedeti rezultatele analizelor mele.

MULTUMESC DE SUSTINERE IN RUGACIUNE TUTUROR !

Sa fiti sanatosi !

Eugen Profir

Sustinere in rugaciune – Eugen Profir

Despre autor
-