41
Views

Centrul de Sanatate si Familie Sibiu-Amnas are placerea sa va anunte inceperea noului curs intensiv de instruire misionar medicala intitulat „Pregateste-te sa luminezi”.

Programul va include clase teoretice precum: Initiere in studiul Bibliei, Profetii biblice, Spiritul profetic si lucrarea medical-misionara, Evanghelizare si Castigarea de suflete pentru Hristos, Masaj, Hidroterapie, Remedii naturale,  Nutritie, Boli cronice, Clase de gatit vegetarian, Cum se organizeaza expozitii de sanatate, cluburi de sanatate, Cum se sustin prezentari de sanatate, etc. si clase practice: activitati de gradinarit, stuparit, întretinere si gatit vegetarian desfasurate in campus, dar mai ales in activitati misionare pe teren. Profesorii vor fi pastori, cadre didactice, cadre medicale, misionari, evanghelisti avand o bogata experienta in acest domeniu.

Durata programului va fi de 30 de zile si va incepe la 1 august 2009.

Costul cursului este de 150E si va include cheltuieli de cazare, masa si transport intre Sibiu si Amnas.

Cursantii trebuie sa aiba minim 18 ani si sa fie membri ai bisericii adventiste.

Daca crezi ca a sosit timpul sa faci mai mult pentru ceilalti si sa pui la schimbator talantii incredintati de Dumnezeu, investeste o luna din viata in a te pregati sa fii o lumina pentru semeni. Nu uita ca El conteaza pe tine.

Date de contact: Centrul pentru Sanatate si Familie Sibiu, str. Lunga, nr. 150 (fosta ferma), Loc. Amnas, Or. Saliste, cod. 557227, jud. Sibiu, Romania, Tel: +40-269-256 831, +40-741-330 964, +40-766-316 515, +40-765-930 610, e-mail: csfsamnas@yahoo.com.

Curs intensiv de instruire misionar medicala la Amnas, Sibiu

| Sanatate, Social |
Despre autor
-