21
Views

"Nu avem a ne teme de nimic pentru viitor, decat ca vom uita calea pe care ne-a condus Dumnezeu…"

 

In dorinta de a pastra o aducere aminte a minunilor lui Dumnezeu fata de noi si a purtarii Sale de grija, ne-am gandit sa deschidem o rubrica de "experiente" in cadrul buletinului saptamanal. Aceasta va continua seria de experiente primite de la Montreal.

 

Psalmistul spune:

"VeniĂ¹Åi de ascultaĂ¹Åi, toĂ¹Åi cei ce vÄ temeĂ¹Åi de Dumnezeu, Ă¹Åºi voi istorisi ce a fÄcut El sufletului meu." Psalm 66.16

 

In cartea Hristos Lumina Lumii pag.347  citim:

"Marturia noastra despre credinciosia Sa e mijlocul pe care cerul l-a ales pentru a descoperi lumii pe Hristos. Noi trebuie sa recunoastem harul Sau, asa cum este facut cunoscut prin sfintii din vechime; dar ceea ce are într-adevar efect este marturia propriei experiente. Suntem martori pentru Dumnezeu atunci când descoperim în noi lucrarea unei puteri dumnezeiesti. Fiecare om are o viata deosebita de a tuturor celorlalti si o experienta cu totul deosebita de a lor. Dumnezeu doreste ca laudele noastre sa se înalte catre El, purtând amprenta individualitatii noastre. Toate aceste recunoasteri pretioase pentru lauda slavei harului Sau, când sunt sustinute de o viata curata, crestineasca, au o putere de neînvins, care lucreaza pentru salvarea oamenilor." 

 

Dumnezeu este acelasi ieri, azi si in veci. El este credincios si isi implineste fagaduintele pe care ni le-a dat. Prin publicarea acestor experiente urmarim sa intarim credinta cititorilor nostri. Acelasi Dumnezeu care a facut minuni ascultand rugaciunile celor din vechime e la fel de doritor sa asculte rugaciunea noastra astazi. Nu doar odata, ci iar si iar, ca un potop coplesitor, harul Sau continua sa se reverse val dupa val… Trebuie doar sa ne rugam ca Elisei: Doamne, deschide-ne ochii sa vedem.

 

In dorinta de a face posibila o cat mai larga varietate de experiente personale va vom prezenta cateva repere pe care sa le urmariti in prezentarea experientei dumneavoastra:

 

1.                  Impartasiti-ne o lectie spirituala ce-si are radacina in propria experienta cu Dumnezeu in ceea ce priveste administrarea timpului, a mijloacelor, talentelor, ocaziilor, sanatatii sau a altor aspecte din viata crestina. Urmariti o corelare clara intre experienta dvs si principiul de administrare.

2.                  Scrieti aceasta experienta in maximum 500 cuvinte. Cu cat mai scurta, cu atat mai buna.

3.                  Urmariti ca marturia dvs sa fie in forma de povestire. Folositi o concluzie cat mai scurta.

4.                  Includeti un text din Biblie care are legatura cu experienta dvs.

5.                  Includeti urmatoarele informatii despre dvs:

Ø      Numele, asa cum doriti sa apara in buletin

Ø      Ocupatia

Ø      Localitatea in care locuiti

Ø      Biserica din care faceti parte

 

Redactia isi rezeva dreptul de a publica sau nu materialul trimis precum si de a opera modificari in text atunci cand considera ca este necesar.

Puteti trimite materialele dvs. pe adresa info@intercer.net .

Va multumim!

Redactia Intercer

Experiente

| Biblia si studii biblice |
Despre autor
-