17
Views

Miercuri, 19 octombrie 2011, orele 08.00, a inceput Maratonul de citire a Bibliei la Buzau.

Inaugurarea a fost facuta de catre pastorul Georgel Parlitu, presedintele Conferintei Muntenia, urmat imediat de pastorul Nicu Butoi. Astfel speram ca sambata in jurul orelor 11.00 sa putem incheia acest Maraton in mai putin de 80 de ore, fiind astfel un „record national”, dupa ce Biserica Adventista din Campina a terminat Maratonul in 81 de ore.

Au citit si citesc cu multa bucurie oameni de diferite varste, meserii si religii. Astfel a citit, in direct, un domn orb, trei capitole din Biblia Braille, cu o viteza destul de mare.

Cu ocazia aceasta a fost prezenta si presa: Realitatea tv, Antena 3 si ziarul Adevarul, care au preluat cateva interviuri, dar si imagini din timpul acestui Maraton. Dorim ca aceasta manifestare sa atraga atentia asupra Bibliei, ca fiind Cartea cea mai veche si controversata din lume, dar in acelasi timp, cea mai proaspata si extraordinara in mesaj.

Au vorbit cu aceasta ocazie: Nitulescu Daniel-pastor si coordonator „Cursa pentru viata”, pastor Daniel Bugean- responsabil Sola Scriptura Buzau si Simionescu Emil – coordonator Proiect „Maratonul Bibliei”.

Maratonul poate fi vazut in direct pe www.cursapentruviata.ro si www.dinbuzau.ro

Corespondent Intercer
Emil Simionescu

La Buzau a inceput Maratonul de citire a Bibliei

| Biblia si Resurse Biblice |
Despre autor
-