45
Views

Ajuta Intercer prin donatia ta!Stimati prieteni,

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Un apel pentru utilizatorii frecventi ai Intercer

Comparativ cu numarul de vizitatori ai Intercer, un numar mic de persoane sau organizatii participa la sustinerea activitatii noastre.

Sunt persoane care folosesc website-ul Intercer poate de ani de zile, dar inca nu s-au gandit sau nu au avut posibilitatea sa participe la sustinerea acesteia. Facem un apel special catre aceste persoane. Daca folositi saptamana de saptamana materialele de la Intercer va rugam sa considerati efectuarea unei donatii catre Intercer sau sustinerea printr-un abonament anual. Pagina de donatii Intercer este aici: http://intercer.net/donatii/

Cititi aici articolul special cu apelul pentru utilizatorii frecventi ai Intercer:

Situatia financiara la 31 Decembrie 2013

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

Totalul curent pe 2013 este de $21264 (include soldul initial pentru 2013 de $2825.68), fata de necesarul de $37200 USD pentru acesta perioada. 

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. Am reusit sa acoperim cheltuielile necesare la zi, insa am ramas in urma cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului. La inchiderea Intercer Canada (1 Octombrie 2013) am platit din urma doar pana la luna Martie 2012 (partial). In conditiile unui buget complet, circa 30% din munca noastra este voluntara, insa datorita deficitului procentul de voluntariat a crescut la peste 50%. Puteti urmari in permanenta pe pagina noastra principala evolutia bugetului. Va reamintim ca de la 1 Octombrie 2013 activitatea online a Intercer a fost preluata de compania canadiana Lucian Web Service (LWS). Puteti sustine in continuare activitatea Intercer prin donatii catre Intercer Romania sau cumpararea de abonamente Intercer prin LWS.

Suma totala primita in 2013 prin redirectionarea a 2% din impozitul pe profit a fost de 3933.80 RON.

Deficitul fata de bugetul anual necesar pentru Intercer Romania si Canada pentru anii precendenti este urmatorul:

Deficit 2013       15936 USD
Deficit 2012        17881 USD
Deficit 2011        10653 USD
Deficit 2010       8426 USD

Fara dedicarea echipei operative Intercer din Romania si Canada si ajutorul primit de la dvs., aceasta lucrare nu ar fi putut continua.

Ne-am descurca mai usor daca am avea fondurile necesare. Intercer constitutie doar o parte din activitatea pe care o desfasuram. Ca sa ne putem sustine financiar trebuie sa ne ocupam si de alte activitati si sa lucram part-time etc.

Vom publica in lunile urmatoare raportul final pentru anul 2013 dupa incheierea balantelor si bilanturilor contabile pentru Intercer Romania si Intercer Canada.

Raport Financiar Preliminar Intercer 2013

Raport Financiar Preliminar Intercer 2013

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Transmite prin Intercer Tv | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar preliminar Intercer 2013

About The Author
-