24
Views

Stimati prieteni,

intercer_16_ani_300x250In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Desi trece printr-o perioada financiara foarte dificila – Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 – Intercer continua sa ofere zilnic resurse biblice, stiri si predici din bisericile Adventiste romanesti din lumea intreaga. Intercer se dovedeste in continuare necesar pentru miile sale de vizitatori, completand activitatea Uniunii Romane si a bisericilor Adventiste romanesti din diaspora. Sustinut de un grup restrans de sponsori si persoane particulare, Intercer continua periplul online pentru a aduce lumina spirituala in caselor oamenilor.

Asteptam in continuare ca Biserica din Romania si diaspora sa faca un plan comun de sustinere a acestei activitati, atat de necesare pentru comunitatea Adventista romaneasca. Mai multe detalii in articolul Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 .

Va reamintim ca la inceputul lunii Iunie 2013 Intercer va incheia cel de-al 16-lea an de activitate!

Situatia financiara curenta

Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD. Dupa cum stiti, necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD.

Soldul initial preliminar pentru 2013 este de 2596 USD.

Per total, la sfarsitul lunii Aprilie 2013 s-au strans $2146 USD si suntem in deficit cu $4353 USD fata de bugetul prevazut pentru aceasta perioada in anul curent. Suntem acum la Ianuarie 2012 (ati citit bine, 2012!) cu reimbursarea muncii depuse pentru mentinerea si dezvoltarea website-ului.

Suma stransa in luna Martie 2013 contine donatiile speciale in total de $2005 USD primite dupa apelul „O saptamana fara Intercer”.

Deficitul din anii trecuti este afisat mai jos: sumele reprezinta totalul pe care n-am reusit sa-l strangem in fiecare an, comparat cu bugetul anual:

Deficit 2012        17881 USD
Deficit 2011        10653 USD
Deficit 2010       8426 USD

Raport financiar Intercer - Ianuarie - Aprilie 2013

Raport financiar Intercer – Ianuarie – Aprilie 2013

Alte articole legate de activitatea Intercer

Articol despre Intercer in „Curierul Adventist Canadian”

Intercer a implinit 15 ani de activitate

Romanian-English Intercer Adventist Global Ministry Celebrates 15 Years of Activity! (limba engleza)

Cei 15 ani de activitate Intercer au fost marcati in diverse articole publicate pe website-uri sau in reviste Adventiste din tara si strainatate, cum ar fi: Info Adventist, Info Banat, „Adventist Today”, „BC Alive”, Plusline, „Club Adventist”, „Canadian Adventist Messenger” si altele. Lucian Mihailescu a participat la mai multe prezentari si interviuri in limba engleza, avand ca subiect misiunea crestina pe internet, pe care le puteti gasi pe pagina Intercer de la Youtube. Programele video au fost realizate de Vlad Sucitu (noidoi.org) .

La inceputul lunii Iunie 2013 Intercer va incheia cel de-al 16-lea an de activitate.

Sustineti Intercer!

Va reamintim ca situatia financiara Intercer este afisata in mod grafic pe pagina principala. Intercer are nevoie de $3100 USD/luna pentru a functiona.
Puteti oricand sa faceti donatii ocazionale sau donatii recurente pentru sustinerea activitatii noastre.

Informatiile le gasiti pe pagina de donatii:
http://intercer.net/donatii

Va multumim pentru sustinerea activitatii Intercer!

Lucian Mihailescu

Raport financiar Intercer – Ianuarie – Aprilie 2013

About The Author
-