4.54K
Views

Dragi prieteni editori la Intercer Tv,

In caz ca nu ati citit inca email-ul cu aceste informatii, publicam aici continutul acestuia.

Avem o veste buna: am testat in primele luni ale acestui an noul website pentru Intercer Tv.
https://tv2.intercer.net

Noul website foloseste tehnologia WordPress si o tema care permite vizualizarea performanta a programelor atat pe web, cat si pe dispozitivele mobile.

Puteti regasi programele dvs. in meniu la Organizatii, sau in meniul lateral din dreapta sus la „Organizatii”. Se poate face cautare in partea de sus a paginilor.

Marea majoritate a programelor sunt acum preluate automat, ceea ce inseamna ca veti folosi mai putin timp pentru adaugarea acestora. Este suficient sa adaugati programele la Vimeo, Youtube, Crestin.tv etc., iar noi le preluam automat la Intercer Tv.

In cazul preluarii automate nu aveti nevoie de logare pe noul website. Pentru cei care inca au nevoie sa incarce programele manual vom trimite instructiuni individuale pentru logare si adaugare/editare materiale.

Am planificam sa lansam noul website de la 1 Aprilie 2014. Incepand cu aceasta data programele vor fi adaugate doar pe noul website.

Programele de pe site-ul curent al Intercer Tv vor fi mentinute online ca „Arhiva” pentru o perioada mai lunga. Vom reveni cu detalii in perioada urmatoare. Daca aveti nelamuriri, scrieti-ne la intercer@gmail.com

Va multumim pentru colaborarea si sustinerea pentru Intercer Tv de-a lungul anilor!

Lucian Mihailescu

Noul Intercer Tv – de la 1 Aprilie 2014 – Mesaj pentru editorii Tv

| Noutati website |
About The Author
-