19
Views

Despre Evelyn

Evelyn Damaris Bordea s-a nascut la Roma in data de 17 Iunie 2006. Evelyn canta de cand a inceput sa vorbeasca, are placere sa invete noi cantece, sa faca repetitie in fiecare zi si sa cante in biserica sau la concerte, fiindu-i indiferent daca are multi sau putini ascultatori.

Evelyn a fost evidentiata in cadrul  Festivalului „Vreau sa cant”, Roma 2011, ii place desenul, inotul si sa se joace cu surioara ei Alyssia Lynet.

CD-ul „Ecou de paradis”

„Pentru oricine, Paradisul inseamna acele lucruri pe care „ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit”, dar regasim licariri ale acestor frumuseti in glasul limpede al unui copil care canta bucurie despre iubirea lui Dumnezeu, despre farmecul unei familii cu parinti si bunici, cu frati si surori, despre nadejdea ca Domnul vine curand.

Prin cantecelele noi sau mai cunoscut de pe acest CD, Evelyn doreste sa aduca stopi de Paradis in inima ascultatorilor, mari si mici, dar si sa-i faca partasi bucurieri de a intinde o mana copiilor cuprinsi in proiectul „Vreau la Scoala”, realizat de ADRA Romania.” – Alina Badea

„Dar din dar se face rai”

„Oferind CD-ul „Ecou de Paradis”, faceti nu un dar, ci daruri din dar. Evelyn a inregistrat acest CD ca pe un dar pentru copiii defavorizati cuprinsi in programul ADRA Romania „Vreau la scoala”. Un strop de rai pentru cel ce va asculta, un strop de paradis pentru copiii care vor beneficia de ajutorul oferit prin vanzarea acestor CD-uri si stropi de bucurie cereasca pentru fiecare daruitor.” – ADRA Romania

Puteti asculta si descarca trei piese din acest album mai jos:

01. Cant de bucurie

03. Vis minunat

11. Glas de ruga

Pentru a comanda CD-ul „Ecou de paradis”:

– tel. 00393203172134 pentru Italia
– tel. 0745416368 pentru Romania
– prin email la adresa evymikydany@yahoo.it

CD-urile se gasesc si la Conferintele Muntenia, Banat, Moldova si Oltenia de unde pot fi distribuite de catre pastorii bisericilor.

Pretul CD-ului este de 12 RON (in Romania) sau 5 Euro pentru strainatate.

Va multumim!

Daniel Bordea, Italia

Evelyn – CD-ul „Ecou de paradis”, un dar pentru copiii defavorizati din programul ADRA

Despre autor
-