19
Views

Sambata 09 iulie va lua sfarsit Scoala de dirijori – Madrid 2011

”Organizat de Federatia asociatiilor de romani din Europa (FADERE) in colaborare cu Bisercile Adventiste de Ziua a Saptea din Madrid, Scoala de dirijori Madrid 2011 a pregatit 65 de tineri dispusi sa slujeasca atunci cand vor fi chemati ca dirijori ai formatiilor corale din Madrid.

Cursul l-a avut ca profesor pe Pastorul Nicusor Gheorghita, care in cariera sa a mai organizat cursuri de dirijor in Romania, pregatind dirijori in campurile unde a lucrat ca pastor. In prezent fratele Nicusor Gheorghita este Instructor Muzical in Conferinta Transilvania de Sud.

Acest curs face parte dintr-un proiect la nivelul diasporei romane, urmatoarele cursuri urmand sa se realizeze in Italia si apoi in Statele Unite.

Sunt foarte multi tineri care ar dori sa cante insa lipsesc liderii muzicali. Acest curs se adreseaza atat celor care sunt deja dirijori de coruri mari sau coruri de copii, dar care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele, cat si celor care nu au mai dirijat si doresc sa inceapa sa faca acest lucru”, a declarat presedintele FADERE, Daniel Tecu.

Departamentul de presa Federatia asociatiilor de romani din Europa

FEDERACION DE ASOCIACIONES DE RUMANOS DE EUROPA – FADERE
Tlf.:0034 606060660/     0034 606060626
E-mail:presedintefadere@gmail.com
www.fadere.es

65 de noi dirijori in Madrid

About The Author
-