42
Views

Avem nevoie de tine!

Te-am citit ! Nu incerca sa te ascunzi!  Mai bine recunoaste fara ocolisuri – vrei sa fii fericit! Ai incercat fel de fel de retete, dar n-a mers!  Asta poate pentru ca n-ai citit atent manualul de functionare-ai fost proiectat sa fii fericit doar daruind, daruindu-te.

Ai vrea sa faci asta intr-una din zonele `fierbinti` ale planetei? Unde malaria, TBC-ul si SIDA sunt mai comune decat guturaiul?  Unde speranta de viata nu depaseste 40 de ani?  Si mai ales unde ignoranta face mai multe ravagii decat bolile? Ignoranta care-i face sa traiasca o frica continua, teribila fata de spiritele mortilor,  mult prea prezente in viata cotidiana? Ai vrea sa lucrezi in Caprivi, in nord-estul Namibiei? Ai vrea sa te alaturi grupului de voluntari ai organizatiei TU PRO?

Onorati nemeritat de insotirea directa si permanenta  a divinitatii, favorizati in a fi subordonati si sustinuti de Creatorul si adevaratul posesor al tuturor resurselor, te invitam sa ne fii alaturi intr-un traseu al credintei si sacrificiului. Suntem inca la inceput  de drum, insa pasii nostri, sovaielnici de multe ori, sunt incurajati de faptul ca El vede mai ales ceea ce putem deveni.

Considera-te `chemat` mai ales daca stii limba engleza, daca ai drag si pricepere sa lucrezi cu copii, daca ai pregatire medicala sau pedagogica, daca ai vrea sa lucrezi intr-un proiect pentru alcoolici. Clinica, scoala si alte proiecte isi tin portile pe jumatate inchise pentru ca Cel nelimitat este limitat (autoimpus) de libertatea ta. Opreste-te, te rog, o clipa! Ii auzi susurul bland?

Pentru mai multe informatii:

e-mail: aidaneacsu@hotmail.com

no. tel.   +40721046864/ +264814224314/ +264814225566

www.tu-pro.org

Puteti urmari in Power Point o prezentare asociata acestui anunt:

http://goo.gl/5YSB (varianta Power Point macro)

http://goo.gl/m4JE (varianta Power Point Office 2003, 78 MB)

Tu-pro.org are nevoie de tine! Proiect misionar in Namibia

Despre autor
-