42
Views

Stimati prieteni,

Va multumim pentru sustinerea acordata activitatilor Intercer in 2010. Publicam mai jos situatia financiara curenta pentru Intercer Romania si Intercer Canada, exprimata in USD.

Per total, la inceputul lunii Septembrie 2010 suntem in deficit cu $8637 USD fata de suma necesara.

In luna Iulie a trebuit sa schimbam unul dintre server-ele noastre dedicate cu un server nou cu mai mult spatiu si trafic alocat, pentru a face fata fisierelor media de la Intercer Tv. Server-ul nou ne costa insa aproape de 2 ori mai mult ca primul.

Este a treia luna de cand nu am mai reusit sa reimbursam cheltuielile pentru munca efectuata la website, abia reusind sa acoperim cheltuielile curente cu serverele, domeniile si software-ul necesar. In perioada de vara s-a lucrat cel mai intens, reusind sa lansam cateva website-uri noi (Noutati, Link-uri, Website-ul pentru mobil, cel de istoric), precum si sa adaugam noi resurse biblice si sa oferim noi facilitati vizitatorilor Intercer.

Necesarul lunar pentru Intercer este de $3100 USD. Vom putea continua aceasta activitate in masura in care vom avea fondurile necesare.

Puteti gasi detalii privind diferite moduri de a sustine Intercer dand click pe link-urile de mai jos:

Doneaza in Romania * Doneaza in strainatate * Fa-ti Reclama * Mica publicitate

Raport financiar Intercer: Ianuarie-August 2010

Raport financiar Intercer: Ianuarie-August 2010

Avem mai multe promotii pe termen limitat de care puteti beneficia (pentru Intercer Tv sau bannere). De asemenea, mai jos sunt alte noutati de pe website-ul nostru.

Noutati.Intercer.net - Stiri din lumea crestina si de interes general Promotie Intercer Tv | Promotie bannere | Propune Stiri | Noutati Intercer | Link-uri Intercer | Intercer.mobi | Adventisti romani pe Twitter | Brosuri AF in limba romana

Va dorim binecuvantarea Domnului,

Lucian Mihailescu, Intercer

Raport financiar Intercer: Ianuarie – August 2010

About The Author
-