40
Views

Aducem la cunostatinta tinerilor dar nu numai, ca in Sabatul din 25 septembrie va avea loc editia a IV-a a Festivalului de misiune pentru tineri, la Buzau. O sala foarte cocheta a Consiliului Judetean Buzau (locatie acordata avand in vedere o buna colaborare intre Biserica AZS Buzau si Consiliul Judetean Buzau).

Actuala editie a festivalului va fi la fel de plina de muzica de calitate, partasie, experiente, vesti misionare, mesaje spirituale, misiune, oportunitati, consacrare, proiecte, slujire, cunoastere, lansari de carte, standuri de carte, etc.

Credem ca si de data aceasta sala va fi arhiplina, ca si in celelate ocazii, unde muzica buna si celelate puncte din program vor „unge” sufletele noastre.

Astfel, Alina Negosanu si Akord Media vor umple sala cu acorduri muzicale, misionarii vor aduce experiente proaspete, ne vom cunoaste, si apoi vom merge in misiune in oras si imprejurimi.

Vom fi binecuvantati de prezenta fr. Pop Iacob director al Editurii „Viata si Sanatate”, fr. Teodor Hutanu,presedintele Uniunii AZS Romania, fr.Georgel Pirlitu, presedintele Conferintei Muntenia si a predicatorului itinerant NATY.

La acest festival vom avea si prezenta media prin Speranta TV, Light Chanel si ziarul „Viata si Sanatate”.

Va asteptam sambata 25 septembrie de la orele 09.00 la Sala de festivitati a Consiliului Judetean Buzau, str. N.Balcescu.

Aveti aici posibilitatea sa vedeti Programul festivalului si afisul festivalului dand click pe link-urile acestea.

Emil Simionescu
corespondent INTERCER
emisim@ymail.com

Festivalul de misiune pentru tineri, editia a IV-a Buzau

Despre autor
-