40
Views

La început de primăvară, cel puțin pe calendar, căci bătrâna iarnă nu se lasă atât de ușor îndepărtată, Light Channel  vă este în continuare alături prin intermediul programelor sale.

Emisiunea  ”Vino și Vezi!”, moderată de Iancu Gabor,  are pregătite  noi ediții speciale, pe care vă invităm cu drag să le urmăriți . Prima ocazie va fi duminică, 14 martie, ora 20.00, când îl veți cunoaște pe actorul și regizorul rrom Rudy Moca.

Emisiunea de familie ”De la Eden la Eden”, moderată de Corina Spătariu, are și ea surprizele ei : patru ediții în limba engleză, avându-i ca invitați pe Tom, Alane și Allison Waters . Prima ocazie în care îi puteți asculta pe cei trei, va fi luni, 15 martie, ora 20.00.

Emisiunea  ”Incotro” , moderată de Danubian Modoran,  va fi în curând introdusă în grila de programe Light Channel TV. Un fragment din această emisiune poate fi urmărit pe site-ul nostru www.lightchanneltv.ro .

De asemenea, în curând , Light Channel TV va lansa două noi emisiuni pentru minte și suflet, despre care vă vom informa la momentul difuzarii lor. Și …  tot în curând, în meniul site-ului Light Channel TV va apărea o nouă secțiune: ARHIVA EMISIUNII, care va conține ediții din toate producțiile Light Channel, de la înființarea postului până astăzi. Astfel, veți putea viziona în orice moment al zilei, emisiunile dumneavoastră preferate.

Vă mulțumim pentru interesul arătat anunțului nostru, vă dorim un sfârșit de săptămână cat mai primăvăratic și vă așteptăm cu drag pe www.lightchanneltv.ro, pentru câteva momente de pace.

Cu prietenie,

Echipa Light Channel TV

Vino și Vezi … noutățile!

Despre autor
-