44
Views

Au trecut 6 ani de când site-ul resursecrestine.ro a luat ființă și dorim, prin acest anunț, să îi mulțumim din nou lui Dumnezeu pentru ajutorul și sprijinul pe care El ni l-a acordat în tot acest timp! Este doar meritul Său că oamenii pot găsi de atâta timp resurse pentru creșterea lor spirituală, și ajutor pentru cei ce îndrumă pe alții pe calea către Cer.

În anul care s-a scurs, echipa a primit în rândurile ei un nou membru, care a făcut posibile modificările vizuale de pe site. Mulțumim lui Dumnezeu pentru Harul pe care ni l-a dat aducându-l între noi și avem speranța că design-ul site-ului va fi îmbunătățit constant și de acum înainte.

Am reușit să implementăm o parte din noul sistem de utilizatori al site-ului, sistem care să ajute la o mai bună clasificare a resurselor în funcție de calitatea redactării lor. Sperăm că vom găsi înțelegere din partea tuturor autorilor în acest efort al echipei de a încuraja la o redactare cât mai corectă și îngrijită a resurselor de pe site.

O altă noutate sunt resursele înrudite, marcate astfel de către orice utilizator binevoitor. Înrudirile dintre resurse ajută vizitatorul să găsească versurile sau acordurile unei cântări pe care tocmai o ascultă. Vă îndemnăm să ne ajutați în acest demers și în continuare.

Pe prima pagină și-a făcut apariția o secțiune numită „Activitate utilizatori„. Aici veți putea vedea ce resurse au fost comentate, marcate ca favorite, votate sau asupra cărora s-au făcut alte acțiuni.

Paginile de citire a Bibliei au fost îmbunătățite substanțial, cu un design nou, posibilitatea găsirii resurselor atașate versetelor, și alte opțiuni atașate fiecărui verset în parte.

O mulțime de alte modificări care nu se văd au fost făcute pentru ca site-ul să funcționeze cât mai bine. Ne bucurăm, de asemenea, pentru faptul că în ultimul an au fost descărcate 2,083,866 de resurse și au fost ascultate alte 4,209,363. Tot în anul scurs, 1,817,180 de persoane din 169 de țări au trecut pragul site-ului. Dăm slavă Domnului pentru fiecare persoană care a găsit pe site cel puțin un îndemn spre Dumnezeu și ne rugăm ca inimile multor altor oameni să fie atinse de Dumnezeu prin această lucrare.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și vă chemăm să pășiți alături de noi în această lucrare citind ghidul de aici sau contactându-ne. Fiecare om are cel puțin un talant pe care-l poate pune la îndemâna lui Dumnezeu, sau îl poate îngropa. Vă invităm să vă folosiți darurile împreună cu noi spre lărgirea Împărăției Cerurilor!

ResurseCrestine.ro la 6 ani!

| Media |
About The Author
-