26
Views

Stimati prieteni,

Am primit aceasta propunere de la unul dintre utilizatorii site-ului Intercer, Dobos Bela Otto. Acest anunt se refera la gasirea de modalitati practice pentru ajutarea celor care isi cauta de lucru. Iata ce scrie Otto:

„Am o idee pe care inca nu stiu daca a exploatat-o cineva si care cred ca este de mare actualitate. Foarte multi frati de ai nostri si-au pierdut locurile de munca, sunt tineri capabili si muncitori dar (si ) din cauza SABATULUI, si mai ales a crizei economice nu-si mai gasesc un loc de munca. Ar fi foarte binevenita o initiativa sa se faca o pagina veb la care sa participe tinerii si intreprinzatorii adventisti din toate localitatile si  unde sa apara permanent oferte de noi locuri de munca pentru tinerii adventisti. Eu cred ca in asemenea vremuri grele biserica – ma refer la conducerea ei – are o obligatie macar prin organizare sa ajute membrii aflati in nevoie. Multumesc si am incredere ca aceasta initiativa va da roade in curand. Tata stima pentru cei care pot simti impreuna in nevoie!”

Otto, iti multumim pentru sugestia trimisa. Intercer are din anul 2001 un website dedicat in special anunturilor, denumit AdServ (de la „Adventist Service”). In toti acesti ani mii de persoane au folosit site-ul AdServ atat pentru anunturi cu caracter personal, pentru cautarea sau afisarea de locuri de munca, vanzari si cumparari, etc. Desi site-ul a fost initial creat pentru utilizatorii adventisti, acesta si-a extins utilitatea de-a lungul anilor si este folosit de multe alte persoane care nu fac parte din Biserica Adventista.

Puteti sa va inscrieti si sa adaugati gratuit anunturi la Adserv, la adresa:
http://adserv.intercer.net

Pentru cei care isi cauta de lucru puteti posta anunturi la categoria „Munca -> Caut de lucru”.

Pentru angajatori puteti posta anunturi la categoria „Munca -> Oferte de lucru”.

Trimitem si noi apelul mai departe, catre Uniunea Romana, pentru extinderea acestui proiect si gasirea de modalitati practice pentru ajutarea celor care isi cauta de lucru.

Echipa Intercer

Proiect social pentru anunturi cu locuri de munca la adserv.intercer.net

About The Author
-