27
Views

In urma cu o luna de zile Google a lansat noua sa retea sociala media denumita „Google+”. Puteti gasi Google+ la adresa http://plus.google.com .

Puteti gasi profilul nostru la Google+ la adresa: http://google.com/profiles/intercer .

Google Plus a inceput cu o perioada de testari in care accesul la retea este facut pe baza de invitatie. Dupa doar o luna de la lansare Google+ are mai mult de 20 de milioane de utilizatori.

Google+ este apreciat pentru ca respecta drepturile de proprietate ale materialelor postate in retea, spre deosebire de Facebook, care indica faptul ca orice materiale postate la Facebook devin proprietatea acestei retele.

De asemenea, Google Hangout permite sa va conectati video cu prietenii dvs. Au fost lansate deja aplicatiile mobile Google+ pentru iPhone, cat si pentru Android.

Google+ se dezvolta in fiecare zi, folosind sugestiile utilizatorilor si are un mare potential de dezvoltare in competitia cu reteaua rivala Facebook.

Cercurile de prieteni Google+

Google Plus va permite sa grupati prietenii dvs. in „Circles” (cercuri de prieteni). Puteti adauga persoane care sunt deja inscrise la Google+ sau puteti invita persoane care nu sunt inca prezente la Google+. In al doilea caz o invitatie este trimisa catre aceasta persoana, care ulterior se va putea inscrie la Google+ folosind fie o adresa de email diferita de Gmail, fie o adresa existenta de Gmail. Pe parcus Google va va invita sa va creati o adresa de Gmail pentru a putea beneficia de toate avantajele produselor Google.

Atunci cand cineva va adauga ca prieten la Google+ veti primi o notificare pe email. Ca raspuns, puteti adauga si dvs. acea persoana intr-unul din cercurile dvs. de prieteni, sau puteti alege sa nu adaugati acea persoana. Cealalta persoana nu poate vedea daca a a fost adaugata sau nu in cercul dvs.

In partea de setari a Google+ veti gasi lista dvs. de contacte de la Gmail (daca aveti deja un cont de Gmail), la care puteti adauga contactele dvs. de la Yahoo si Hotmail. De asemenea, Google+ face sugestii pentru alte persoane pe care le-ati putea cunoaste, pe baza contactelor existente. Fiecare persoana este afisata cu un element asemanator cu o carte de vizita.

Puteti adauga o persoana in cercurile dvs. tragand cu mouse-ul de cartea de vizita a persoanei respective. Puteti adauga o persoane intr-un cerc sau in mai multe cercuri.

Atunci cand postati un anumit material la Google+ il puteti face disponibil fie Public, fie doar pentru un anumit cerc de prieteni sau pentru mai multe cercuri de prieteni simultan.

Butoanele Google+1 la Intercer

  

 

Asemanator cu butoanele „Like” de la Facebook, puteti sa dati click pe butoanele „+1” de la Google, pentru a indica faptul ca va place un anumit website sau un anumit articol.

Am instalat butoanele Google+1 de ceva timp si la Intercer si la stirile Intercer. Recent le-am adaugat si la Intercer Tv si Intercer Tube, pe paginile principale, cat si pe paginile de cautare, categorii si de vizualizare individuala.

Puteti sa dati click pe butoanele Google+1 la articolele sau predicile preferate. Trebuie sa fiti logat in contul dvs. de Gmail pentru a face acest lucru. (daca nu sunteti deja logat, cand dati click pe butonul +1 se va deschide o noua fereastra care va va permite sa va logati la Gmail)

Puteti vedea o lista a link-urilor la care ati dat click pe butonul „+1” in contul dvs. de Google+ la rubrica „+1’s”.

Aratand interesul dvs. pentru materialele de la Intercer prin votarea acestor butoane „Like” si „+1” ajutati la popularizarea acestor materiale si la indexarea lor in pozitii avansate in motoarele de cautare, precum si in retelele Facebook si Google+.

Profilul nostru la Google+

Puteti gasi profilul nostru la Google+ la adresa: http://google.com/profiles/intercer .

Pentru moment Google accepta doar profiluri individuale, urmand ca in curand sa lanseze si profilurile pentru organizatii si business-uri.

Invitatii la Google+

Daca aveti nevoie de o invitatie la Google+ trimiteti-ne un email pe adresa info@intercer.net, indicand adresa de email la care doriti sa primiti invitatia.

Va dorim succes in folosirea retelei Google+!

Echipa Intercer

Noua retea sociala media Google+

Despre autor
-