36
Views

Cu ocazia inceperii evanghelizarii publice  “Cursa pentru viata”  din perioada 15-23 octombrie 2011, Biserica Advenstista din Buzau, organizeaza cateva evenimente care preced aceasta.

Unul dintre evenimente este Maratonul Bibliei, o continuare a initiative Bisericii Adventiste din Campina, unde se intentioneaza cititrea non-stop a intregii Biblii. Dorim ca sa avem printre cititori oameni din bisericile noastre din Buzau si nu numai. Totodata facem invitatia oricarui cetatean din orasul nostru de a participa activ la acest eveniment.

Ne dorim ca sa citim intreaga Bibliei in maxim 75 de ore, in fata camereleor de luat vederi, cu conexiune la internet, pentru autenticitate si verificare.

Anuntam toti participantii la citirea non-stop a Bibliei ca vor primi, gratuit, o Biblie microscopica care poate fi citita doar cu o lupa speciala. Aceasta Biblie este oferita de Editura si tipografia AncaPrint Buzau.

Evenimentul va avea loc in incinta Sola Scriptura Buzau incepand de Miercuri, 12 octombrie 2011, orele 08.00 si se va termina Sambata, 15 octombrie 2011 in jurul orelor 17.00, cu o ora inainte ca pastorul Nicu Butoi sa inceapa prelegerea din cadrul Proiectului “Cursa pentru viata”.

Pentru detalii intrati pe www.cursapentruviata.ro

Corodonator Emil Simionescu

emisim@ymail.com

Maratonul Bibliei la Buzau

Despre autor
-