22
Views

Dragi prieteni,

Așa cum a fost anunțat, Istoricul Intercer a fost lansat oficial pe 9 Octombrie 2010. Vă trimitem mai jos un preview al paginii cu echipa și colaboratorii Intercer. Dați click pe imagine sau pe link-ul de la sfârșitul email-ului pentru a vedea întreaga pagină. Pornind de la pagina cu echipa puteți naviga pe celelalte pagini de istoric. Vom reveni pe parcurs cu alte detalii și materiale legate de cei 13 ani de activitate ai Intercer.

Echipa Intercer: prieteni, colaboratori, sponsori, parteneri și suporteri

Notă: Am inclus în această pagină prezentări ale prietenilor și colaboratorilor Intercer. Încă așteptăm confirmarea pentru alte câteva prezentări. Fiind o lista foarte mare, e posibil să ne fi scăpat unele nume. Va asigurăm că orice omisiune este neintenționată. Dacă s-a întâmplat acest lucru vă rugăm să ne atrageți atenția la info@intercer.net . Mulțumim!

Activitatea Intercer a început de la zero în 1997 și a continuat cu ajutorul lui Dumnezeu și al multor persoane și organizații. Intercer este un website laic, cu o mare deschidere spre participarea comunității creștine. Intercer ofera un spațiu de dialog atât pentru membrii bisericii adventiste, dar și pentru comunitatea creștină în general și pentru oricine este interesat fie de dialoguri spirituale, fie de diverse întrebări legate de lucruri practice. De asemenea, Intercer este un loc unde sunt prezentate cazuri sociale și de sănătate, ajutor necesar pentru elevi și studenți și altele.

Având o mica echipă operativă am încercat să punem în valoare talentele celorlalți, făcând astfel ca lucrarea să se extindă. Veți vedea mai jos o listă lungă de participanți, care și-au găsit fiecare un loc prin lucrarea de la Intercer.

Scriind despre toți acești prieteni și colaboratori am realizat cât de mulți oameni valoroși avem aproape – nu neapărat ca distanță fizică (cu unii dintre colaboratorii noștri nu am avut încă ocazia să ne întalnim personal), ci ca apropiere sufletescă, de idei, de misiune și colaborare. Intercer a reusit sa fie un liant în comunicarea creștină, prin colaborarea cu atât de diferite persoane și personalități. Am avut și avem privilegiul să colaborăm cu persoane de diferite religii, găsind în misiunea aceasta un teren comun de a practica împreună creștinismul și ințelegerea reciprocă.

Fiind o lucrare de tip relațional, de-a lungul timpului ne-am confruntat cu multe provocări și atitudini, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am putut continua pe drumul acesta. Nu stim cât va mai fi din drum sau cât vom rezista, însă avem satisfacția că am cunoscut și am pus în valoare oameni și resurse și că am fost de folos multora în diferite situații sociale, de sănătate sau spirituale.

Pe parcusul acestor ani am colaborat și încă colaborăm cu mai mulți programatori, designeri, editori, autori sau administratori, și am făcut diverse colaborări și parteneriate. De asemenea, avem o listă lungă de colaboratori pentru știri, traduceri, editori Tv și altele.

Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care fac posibilă activitatea Intercer!

Vizitati pagina cu echipa Intercer si colaboratorii de-a lungul timpului la adresa:

http://intercer.net/blogs/istoric/echipa

Lucian Mihailescu

Istoric Intercer – echipa si colaboratorii

Despre autor
-