21
Views

Un nou proiect misionar este pregătit în redacția Semnele timpului.

În ultimii ani, edițiile speciale Un secol de semne (2008), E bine acasă (2009) sau Ultimele zile ale lui Iisus (2010) au fost bine primite și folosite de membrii Bisericii Adventiste ca instrumente misionare. Cele peste 200.000 de exemplare au însemnat tot atâtea familii din România unde a ajuns un mesaj din partea lui Dumnezeu.

În decembrie 2010, Semnele timpului va oferi o nouă ediție specială, cu tema Nașterea lui Iisus, într-un pachet revistă + CD. Revista de 64 de pagini va fi însoțită de CD-ul audio Destul să crezi, cu 13 piese interpretate de grupul vocal acapella Sens.

Revista va conține, de asemenea, informații despre programul de evanghelizare Începe să trăiești (NET 2011). Numărul special Semnele timpului va deveni astfel o invitație atrăgătoare pentru prietenii dumneavoastră de a participa la programul evanghelistic din luna ianuarie.

Taloanele de comandă sunt deja disponibile în fiecare biserică din țară, prin pastori sau responsabilii cu literatura din comunități. Ediția specială se poate comanda și direct, la editura Viață și Sănătate, prin telefonul 021 323 00 20 sau online pe www.semneletimpului.ro/editiespeciala. Data limita a comenzilor: sâmbătă, 20 noiembrie.

Semnele timpului – gândește mai departe

Editia Speciala „Semnele Timpului” – Tema „Nasterea lui Iisus”

Despre autor
-