45
Views

Consideratii…

Mai putin de un sfert din populatie este gata sa ia o hotarare si sa actioneze pentru a schimba un obicei nesanatos. Informatii controversate sau lipsa unei motivatii inalte fac ca oamenii sa ramana dependenti traditiilor si inertiei vietii.

Se considera normal sa cresti in greutate cu trecerea anilor, desi corpul a fost proiectat pentru o anumita limita, pe care o atinge la maturizarea fizica. Adevarul este ca fiecare kilogram extra conduce la scurtarea vietii si la scaderea calitatii vietii. Organismul este dotat cu mecanisme de a se apara in conditiile unui aport redus de alimente, dar nu are nici o protectie fata de excesul de hrana.

Se considera ca lucrul in gradina poate inlocui exercitiul fizic. Adevarul este ca o activitate fizica nu echivaleaza cu un program de exercitii fizice sistematizat si intelligent conceput.

Se considera ca a-ti exprima emotiile este o dovada de imaturitate sau slabiciune. Adevarul este ca problemele emotionale  stau la baza relatiilor sociale toxice si a multor boli.

Se considera ca boli care s-au dobandit in ani, se pot vindeca ….. cu o algae din Japonia, ori cu suplemente, minerale din vulcani,  ori cu ceaiuri din plante aduse din tari indepartate, ori cu rasini, petrol, pamant galben, baile Khune, clisme de tot felul etc.

Unii oameni incearca astazi sa evite pe orice cale consecintele neascultarii de Legile sanatatii si cer Creatorului sa treaca cu vederea legile create chiar de El.  Aceasta mentalitate am intalnit-o pe parcursul practicii mele medicale in Romania. Am redescoperit-o din nou in Ukraina in timpul programului meu din iunie-septembrie 2009, lucrand ca Membru Consultant al ‘Ukrainian Health Development Consortium’, California.

…si realitate!

Site-ul meu, deschis recent, www.enthusiasticlife.net, ofera informatii de ultima ora privind nutritia si un mod practic de beneficia de ele. Elementele teoretice includ notiuni din cursurile de Nutritie Avansata a SPH Loma Linda University, din prezentarile ‘5th International Congress of Vegetarian Nutrition, Loma Linda – 2008 si alte surse acreditate.

Partea practica am pregatit-o la “Health and Education Center Chereshenka” Bukovina – Ukraina.  Acest Centru nou si-a inceput activitatea cu primii pacienti la inceputul acestei luni.

Prezentarile de exercitii fizice puse pe acest site au la baza elemente de tonificare a muschilor, flexibilitate si functionare optima a articulatiilor mobile.

Multumiri speciale Profesorilor Paulina Bucur, Florida, si Marin Plopsoreanu, Romania.

Site-ul este inca in lucru. Pe parcurs se vor adauga materiale privind sanatatea emotionala, nevoile psihologice si rolul lor in determinismul bolilor. In conceptul Est-European exprimarea inteligenta a emotiilor ca factor de prevenire si tratament, poate fi o surpriza…

Am conceput acest site in limba engleza pentru a raspunde cererilor Presedintelui Asociatiei Medicilor Adventisti din Ukraina, Dr. David Noga, altor medici din Ukraina si a Conducerii Conferintei de Vest (pentru  Centrul de Sanatate ce urmeaza sa se deschida langa Lviv).

Organismul creat de Dumnezeu este un complex admirabil. Legile fiziologiei sunt acum la fel ca si la creatiune.

Minuni de vindecare se produc continuu in dreptul celor ce tin cont de legile corpului lor, adoptand cu entuziasm un stil de viata inteligent…

Dr MargiAnne Isaia, MD MPH

Consideratii … si realitate! – enthusiasticlife.net

About The Author
-