24
Views

Detalii din fiecare localitate, fotografii si resurse pentru studiul personal sunt disponiblie pe site-ul campaniei www.urmeaza-Biblia.ro

Zilele acestea credinciosii adventisti dar si cei apartinand altor confesiuni religioase din tara noastra au avut ocazia sa inceapa un studiu biblic sistematic individual sau prin intermediul Sola Scriptura.  Altii aveau nevoie de Biblii …portabil si cu facilitati mai multe asa ca au ales sa isi instaleze Cartea Sfanta pe telefonul mobil.

Pucntul de plecare a fost initiativa Conferinteti Generale a Bisericii Adventiste de a lansa ca simbol al acestei campanii de motivare a studiului biblic, o Biblie inedita tradusa in 66 de limbi ca simbol al universalitatii mesajului lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Ne-a bucurat faptul ca limba romana a fost aleasa si ea alaturi de celelalte 65 de limbi in care a fost tradusa. Dar si mai mult ne-a bucurat interesul manifestat de credinciosii adventisti si cei neadventisti fata de Biblie.

Mass media a fost receptiva la acest eveniment si a apreciat initiativa sustinand-o prin peste cateva zeci de articole si emisiuni TV (vezi http://www.urmeaza-biblia.ro/aparitii-mass-media/). Organizatorii locali au adaptat, in functie de posibilitatile fiecarui oras prin care a trecut aceasta Biblie, prezentarea evenimentului dandu-i o nota personala.

Sâmbata este ultima zi in care aceasta carte va fi prezentata la Cluj si sa faca Dumnezeu ca Biblia din biblioteca noastra sa fie studiata zilnic si in mod sistematic pentru ca doar asa ne putem spune…”poporul cărţii”

Urmeaza si tu Biblia!

Urmeaza Biblia – un proiect cu impact

| Generale |
Despre autor
-