10
Views

„Avem mai multe cunoștințe, dar mai puțină judecată; mai mulți experți și totuși mai multe probleme, mai multă medicină dar mai puțină sănătate.” Cam așa descrie Octavian Paler drama societății în care trăim în „Paradoxul zilelor noastre în istorie.”

Ceea ce nu conștientizăm suficient de mult este că sănătatea este strâns legată și de fericirea noastră. Așa că oricât ne străduim să ne construim clădiri mai impunătoare sau să ne ușurăm munca prin descoperirile tehnologice, pierdem pe alte planuri.

„Nu exista scurtaturi spre fericire” a fost mesajul transmis indirect de către misionarii de la Herghelia la expoziția de sănătate din Băla. În zilele de 12 și 13 ianuarie 2011, locuitorii satului Băla au înțeles că nu consumarea unor anumite produse aduce voie bună. Dimpotrivă cu ajutorul temperanței poți obtine fericirea. Studenții școlii de la Herghelia au simțit că munca lor a fost apreciată când au văzut deschiderea oamenilor și când au primit sprijinul primăriei. Primărița a fost foarte încântată de inițiativa tinerilor, considerând expoziția ca necesară localității respective.

Înregistrarea celor 130 de participanți în fișele organizatorilor arată interesul manifestat față de sănătate. Implicit acest fapt arată interesul pentru a proteja templul Duhului Sfant.

„Activitatea armonioasă a tuturor capacităților trupului și ale minții are ca rezultat fericirea, și cu cât mai elevate sunt aceste capacități, cu atât mai pură și desăvârșită este fericirea.” (Ellen White)

by Laura Manuela Ștețco

Assistent manager & PR Councilor CSMPR Herghelia

Un taxi pe strada fericirii, vă rog!

| Generale |
Despre autor
-