37
Views

Nu mai retin a cata oara vin si va scriu felul in care Domnul face minuni si astazi cu noi in lucrarea cu literatura.
Dupa ce in 31 ianuarie am terminat tot judetul Caras Severin de acoperit, mi-am indreptat atentia cu aceasta lucrare spre judetul Hunedoara, un judet si mai mare ca si Caras Severin si cu o slaba prezenta adventista. Am pus si un anunt pe intercer atunci intr-o singura ocazie, dar nimeni nu m-a contactat. Zilele treceau, o alta ocazie sa mai pun anunturi pe acest site nu am mai avut. In primul sabat din martie eram programat sa vin cu cartile in zona Simeria. Pastorul era anuntat, biserica locala la fel, fratii din Arad ma sunau si m-a intrebau ,,mergem sau nu mergem?”. Raspunsul meu ca intotdeauna a fost: ,,nu stiu, astept o minune din partea Domnului.”
Fratele Iacob Pop, directorul Editurii Viata si Sanatate mi-a spus ca miercuri (inaintea sabatului cand eram programat sa mergem cu curtile) la ora 16 este ora limita cand pot sa fac comanda la carti. In ultima saptamana am fost plecat la o instruire cu misionarii din Caras Severin. Marti seara m-a intorceam din Caras Severin spre Bucuresti pe autostrada Pitesti-Bucuresti, impreuna cu fratele Savu Izvoras, pe care l-am rugat ca sa inalte o rugaciune pentru aceste carti pentru ca ,,maine la ora 16 este ultima ora cand pot face comanda”. Dupa ce m-am despartit de acest frate la Gaiesti, m-am rugat si eu Domnului: ,,Doamne, sambata sunt programat cu carti la Simeria, nu am pus anunt pe intercer decat o singura data pentru ca nu am avut timp, acum sunt foarte obosit dupa o saptamana de instruire intensiva si de atata drum de condus, Tu stii ca nu am nici un chef sa merg cu cartile pentru ca simt ca am nevoie de odihna, dar, daca Tu trimiti cartile pana maine, si vei face o minune, atunci eu am sa merg cu ele.” La jumatate de ora dupa ce am incheiat rugaciunea, am primit un telefon de la un frate necunoscut care m-a intrebat de cate carti am nevoie. I-am spus ca de 10 000 de carti, dupa care mi-a spus ca se mai gandeste si ma suna. M-a sunat a doua zi la ora 14 sa imi spuna ca imi va cumpara cele 10 000 de carti, exact cu doua ore inainte de a expira termenul limita la editura.
Asa stie Dumnezeu sa lucreze, ne surprinde cand omeneste zicem ca nu mai avem nici o sansa, si asta pentru a ne arata ca totul depinde de El, si ca singura noastra solutie este sa depindem in umilinta in totalitate de El.
Astfel, in primul sabat din martie si duminica 90 de frati din Arad dar si din Caras Severin din comunitatile Resita si Otelul Rosu au participat la aceasta actiune, in zona Simeria (zona de sate) o zona cu comune si sate raspandite pe dealuri, foarte greu accesibila dar foarte frumoasa ca si peisaj.
Domnul sa fie laudat pentru ca a dat start-ul la Strigatul Salvarii in judetul Hunedoara.

Pentru ca site-ul nostru este spre finalizarea noii versiuni, momentan pozele nu sunt accesibile de la aceasta actiune.
www.maranatharomania.ro

10 000 de carti pentru zona Simeria primite in ultimile doua ore

| Generale |
Despre autor
-