22
Views

Pacea Domnului, pentru fratietatea de pretutindeni!

Sunt sora Dutu Ecaterina, 49 de ani, din localitatea Craiova, momentan locuiesc cu familia in Italia. Sunt singura din familie la credinta. La insistentele mele la rugaciunea de a ma binecuvanta Domnul in lucrare, am primit raspunsul din partea Lui, locurile unde trebuie sa merg, oameni la care trebuie sa ajung si cartile pe care sa le ofer.

Anul trecut am facut Evanghelizare din casa in casa in comuna Talpas, judetul Dolj, comuna Danciulesti judetul Gorj, cu o echipa de frati de la biserica Soceni si Craiova. In aceasta lucrare am oferit 1500 Biblii si 800 alte carti, dar nu au fost suficiente.

Anul acesta dupa indrumarile Domnului trebuie sa ajung sa facem Evanghelizare in localitati din judetul Dolj, Gorj si Valcea. Am luat legatura cu Conferintele si bisericile locale.

Observand anul trecut de foamea dupa Cuvantul Domnului, anul acesta sunt necesare:
– 2500 de Biblii (3,5 euro/buc)
– 1000 Biblii pentru copii (2 euro/buc)
– 1000 Adio tigari, 1000 Adio pahar (1,08 euro/buc),
– 1000 de bucati din orice fel de carte dar as prefera „Cele 10 porunci” (nu cunosc pretul acesteia, dar cred ca este foarte mic)

Sunt convinsa ca sunt frati care ar dori sa sustina financiar aceasta lucrare.

Va rog foarte mult sa ajutati lucrarea aceasta, pentru a ne bucura in cer de sufletele pe care le vom gasi ca rezultat al lucrarii noastre.

Am nevoie de literatura pana pe 1-2 august, nu mai tarziu.

Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati prin email: dutucati@yahoo.com sau la telefon: 00393298495309.

Va multumesc anticipat si va doresc pentru fiecare, indiferent unde locuiti in lumea acesta, ca Domnul sa va foloseasca in slujba Sa!

Dutu Ecaterina

Literatura necesara pentru evanghelizare in Dolj, Gorj si Valcea (Dutu Ecaterina)

Despre autor
-