24
Views

Anuntam aparitia a doua noi volume la Editura & Tipografia AncaPrint Buzau si anume:

Prima carte, „Biruinta prin infrangere”, autor Negoschanu Stelian, 421 pag., se adreseaza tuturor candidatilor la Imparatia Slavei, care va veni in curand. Lucrul acesta inseamna pentru fiecare dintre cei sinceri, capitularea EU-lui personal in favoarea lucrarii Duhului Sfant, pentru refacerea chipului lui Hristos in noi! O carte despre crestinismul practic. Pret pentru Romania 10 lei

Al doilea volum, Singura pentru Hristos, autor Marinela Achim, 152 pag (partial color), prezintă cititorilor un crâmpei din viaţa autoarei în care s-a produs întâlnirea ei cu Mântuitorul, Isus Hristos. Este o pledoarie pentru triumful credinţei în obstacolele inerente comunismului ateist. Cartea vine în întâmpinarea frământărilor acelora care nu s-au decis încă pentru Mantuitorul, oferindu-le răspunsuri la întrebările pe care le au cu privire la credinţa biblică.

Cartea este prefaţată de pastorul Nicu Butoi de la biserica “Miami” – S.U.A, iar introducerea ei este realizată de pastorul George Uba de la biserica “Lucăceşti” – Romania. Am binecuvantat ziua cand mi-a cazut in mana. Este tipul de carte care se soarbe dintr-o inghititura de timp. Merita citita!

In Sabatul din 22 octombrie 2011, se va face lansarea in comunitatea Romanian Heralds, Ontario, Canada iar prezentarea cărţii va fi făcută de pastorul Daniel Cucuteanu.

Speram ca lansarea cărţii să fie o binecuvântare pentru toţi aceia care sunt asaltaţi de probleme menite să le frângă curajul şi să-i încurajeze să continue pe calea îngustă ce duce la viaţă.

Pret pentru Romania 10 lei

Comenzile se pot face la AncaPrint:

tel 0238.722.697: 0745.136.988

e-mail: emisim@ymail.com

Corespondent Intercer, Emil Simionescu

____________________________

Pentru editia in limba engleza gasiti detalii aici:

http://intercer.net/editoriale/cartea-singura-pentru-hristos-de-marinela-achim-disponibila-acum-si-in-limba-engleza.html

Noutati editoriale la AncaPrint Buzau

Despre autor
-