8
Views

Stimati prieteni,

Va anuntam saptamana trecuta despre aparitia cartii „Singura pentru Hristos” in limba engleza.
http://intercer.net/editoriale/cartea-singura-pentru-hristos-de-marinela-achim-disponibila-acum-si-in-limba-engleza.html

Autoarea ne-a trimis acest mesaj prin care invita pe cei care au citit cartea in limba romana sa scrie o scurta recenzie in limba engleza pe website-ul editurii care a publicat cartea. Aceste recenzii vor ajuta ca aceasta carte deosebita sa fie mai bine cunoascuta celor interesati de a o citi in limba engleza. Iata mesajul:

<<Va invit sa alocati cateva minute pentru a scrie impresiile dv. despre cartea „Alone for Christ” („Singura pentru Hristos”) pe website-ul Editurii „Teach Services” (free review)

Poate vei zice: „Oh, dar ce importanta poate avea faptul ca umplu un spatiu cu cateva cuvinte?” In climatul social de astazi, multora le place sa vada ce gandeste altcineva despre o carte sau un produs inainte de a le cumpara pentru ei insisi. Bruce Wilkinson scria in cartea sa „The Prayer of Jabez”: „Doar gandeste-te ce diferenta poti tu sa faci in multe vieti… pentru Dumnezeu. Imagineaza-ti miraculosul parteneriat divin… Cu abilitatea Lui infinita si disponibilitatea ta, El poate in mod literal sa faca orice.” („Just think what a difference you could make in many lives… for God. Imagine the miraculous divine partnership… With His infinite ability and your willing availability, He can literally do anything.”)

Impreuna, ii vom indrepta pe oameni sa intre in posesia unei carti care sa-i ajute sa se increada in Dumnezeu. Pentru a posta nu aveti nevoie sa va creati un cont pe site-ul TeachServices (ca la Amazon); doar intrati pe link-ul de mai jos si completati formularul pentru recenzii.

Dati click pe „product reviews” (in dreptul Rating); click pe „write a review” scrieti impresiile dv in engleza si Codul care apare; numele este optional; apoi dati click pe „Save my Review” si mesajul dvs. va fi trimis spre aprobare la Editura.  („your review is saved and is pending approval”).

Va multumesc! – Marinela Achim>>

Puteti scrie o recenzie in limba engleza accesand acest link:

http://www.teachservices.com/alone-for-christ-achim-marinela/

Va multumim,

Lucian Mihailescu, Intercer

 

Invitatie pentru cartea „Alone for Christ” – recenzie gratuita

Despre autor
-