10
Views

CARAVANA BOOKLAND impreuna cu BEBEDREAM face popas in Slatina, in perioada 27 martie-1aprilie, unde cititorii sunt asteptati la Centru Comercial Winmarkt, la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul dvs.

BEBEDREAM ii asteapta pe locuitorii orasului Slatina si nu numai, in Centru Comercial WinMarkt  de marti, 27 martie pana duminica 1 aprilie.

BEBEDREAM alaturi de CARAVANA BOOKLAND va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.Daca ai intrebari sau doresti sa afli ce oras va urma intra pe www.bebedream.ro sau suna la 0752116995.

Daca esti din Slatina sau din imprejurimi, si nu reusesti sa ajungi la targ intra pe www.bebedream.ro si comanda produsele pe care le doresti si noi te vom premia pe parcursul desfasurarii targului cu 15 % reducere.Pentru comenzile mai mari de 200 lei beneficiezi si de transport gratuit.

Oferta valabila numai in perioada desfasurarii targului in orasul Slatina (in perioada 27 martie-1 aprilie) si numai pentru comenzile trimise pe magazinul on-line.

Ai acum ocazia de a te intalni cu produsele BEBEDREAM.  Te asteptam.

Casa Bebedream are placerea de a te invita la cea mai mare Caravana de carte!

| Editoriale |
Despre autor
-