6
Views

Ne bucuram sa va anuntam  ca va putem pune la dispozitie noi materiale. Dati click pe copertile de mai jos pentru detalii si comanda.

1.Jocul cu copiii nu-i o joaca vol.9 – un material ideal pentru cei care se pregatesc pentru olimpiada de religie.

2.De 70 ori cate 7 cuvinte din Biblie – un material care te va ajuta sa faci o verificare a cunostintelor acumulate din Biblie.

3.Jocuri si activitati vol.1 si vol.3 – activitati pentru grupa mica

    

4.50 de jocuri cu cuvinte incrucisate Vechiul si Noul Testament – fiecare carte contine 50 careuri, in total 1250 de cuvinte de cautat din Biblie.

      

5.Ce stii si ce nu stii din Biblie – un material excelent pentru pastori, educatori, invatatori, lideri.O suta de jocuri cu tema biblica in editie de buzunar. Ai de pregatit o activitate si nu stii ce sa faci, nu ai reusit sa te pregatesti pentru ca ai fost anuntat prea tarziu iti recomandam sa cumperi acest material si vei depasi orice situatie.

6.Ciao – facem cunostiinte prin jocuri. Caracteristici: faciliteaza acomodarea într-un grup nou; eficientizează comunicarea; crește gradul de relaționare; asigură divertismentul.

7.Subito-jocuri spontane, de grup fara material. Un ajutor practic pentru eliminarea timpilor morți din program și captarea participanților, activitățile se adresează spiritului tânăr, indiferent de vârstă.

Daca ai intrebari, sugestii  sau daca doresti sa afli mai multe despre materialele noastre nu uita:

0040752116995, comenzibebedream@gmail.combebedream.ro iti stau la dispozitie.

Bebedream.ro – Noutati Februarie 2012

| Editoriale |
About The Author
-