15
Views

CARAVANA BOOKLAND impreuna cu BEBEDREAM face popas in Satu Mare, in perioada 12 iunie-17 iunie, unde cititorii sunt asteptati la Centrul Comercial Grand Mall, la cel mai mare targ de carte, care a oposit in orasul dvs.

BEBEDREAM ii asteapta pe locuitorii orasului Satu Mare si nu numai, in Centrul Comercial Grand Mall, de marti, 12 iunie pana duminica 17 iunie.

BEBEDREAM alaturi de CARAVANA BOOKLAND va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.Daca ai intrebari sau doresti sa afli ce oras va urma intra pe www.bebedream.ro sau suna la 0752116995.

Daca esti din Satu Mare sau din imprejurimi, si nu reusesti sa ajungi la targ intra pe www.bebedream.ro si comanda produsele pe care le doresti si noi te vom premia pe parcursul desfasurarii targului cu 15 % reducere.Pentru comenzile mai mari de 200 lei beneficiezi si de transport gratuit.

Oferta valabila numai in perioada desfasurarii targului in orasul Satu Mare (in perioada 11 iunie-12 iunie) si numai pentru comenzile trimise pe magazinul on-line.

Ai acum ocazia de a te intalni cu produsele BEBEDREAM. Te asteptam.

BebeDream: Caravana Bookland la Satu-Mare, 12 – 17 Iunie 2012

| Editoriale |
Despre autor
-