12
Views

CARAVANA BOOKLAND impreuna cu BEBEDREAM face popas in Oradea, in perioada 29 mai-3 iunie, unde cititorii sunt asteptati la Centrul Comercial Oradea Shopping City, la cel mai mare targ de carte, care a poposit in orasul dvs.

BEBEDREAM ii asteapta pe locuitorii orasului Oradea si nu numai, in Centrul Comercial Oradea Shopping City, de marti, 29 mai pana duminica 3 iunie 2012.

BEBEDREAM alaturi de CARAVANA BOOKLAND va fi prezenta in 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.Daca ai intrebari sau doresti sa afli ce oras va urma intra pe www.bebedream.ro sau suna la 0752116995.

Daca esti din Oradea sau din imprejurimi, si nu reusesti sa ajungi la targ intra pewww.bebedream.ro si comanda produsele pe care le doresti si noi te vom premia pe parcursul desfasurarii targului cu 15 % reducere.Pentru comenzile mai mari de 200 lei beneficiezi si de transport gratuit.

Oferta valabila numai in perioada desfasurarii targului in orasul Oradea (in perioada 29 mai-3 iunie) si numai pentru comenzile trimise pe magazinul on-line.

Ai acum ocazia de a te intalni cu produsele BEBEDREAM. Te asteptam.

BebeDream – Caravana Bookland la Oradea, 29 Mai – 3 Iunie 2012

About The Author
-