30
Views

Entuziasmul relaţiei personale cu Domnul Isus Hristos nu ne poate niciodată lăsa să nu trăim viaţa din plin, demonstrând că idealul Lui de oameni adevăraţi poate fi atins. Tinereţea adăugată la acest entuziasm ne oferă puterea de a îndrăzni să vă prezentăm acest site. Iată ce poate face o echipă de tineri studenţi ai Institutului Teologic Adventist de la Cernica, atunci când au pe suflet să împărtăşească ce cunoştinţe au acumulat, ce invitat au descoperit, ce cărţi au mai citit, la ce evenimente pline de voioşie au mai participat.

Invitaţi de seamă ce de-a lungul timpului au trecut pragul Institutului Teologic Adventist (Richard Davidson, Jose Cardenas, Ranko Stefanovic, Wolfgang Stefani, John McVey, Pavel Goia, Gerald Klingbeil şi mulţi alţii) îi puteţi întâlni pe acest site.

De ce eltis? Plecând de la termenul grecesc ελπίζ (elpis = speranţă, nădejde), emblema sub care ne aflăm este plină de speranţa pe care o avem în sufletele noastre tinere, şi aceasta pentru că am descoperit cine este cu adevărat fundamentul credinţei noastre: Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul viu! Şi pentru că suntem tineri, am înlocuit litera P (de la plafonare, învechire) cu litera T (de la tinereţe, frăgezime). Este privilegiul nostru să oferim speranţa specific tinerilor entuziaşti.

Vă invităm în continuare să vă delectaţi accesând www.eltis.ro pentru a avea parte de încă o porţie de efervescenţă tinerească.

Ionut Stavarachi

Invitaţie la efervescenţă! (lansare site www.eltis.ro)

Despre autor
-