28
Views

În sabatul din 23 mai 2009, fratii din cele trei comunitati ale districtului Vacaresti-Piersinari DB au fost încântati de lauda adusa Domnului prin cântarile grupului GABORII. Cei cinci membri ai grupului, însotiti de dirijoarea lor Claudiana Rotaru si de pianistul Diaconu Beniamin, au început sabatul în comunitatea Vacaresti Speranta, continuând în Vacaresti A si Piersinari.

Dupa amiaza sabatului  a adus pe lânga cântarile cântate din toata inima in fatza a peste 200 adventisti si nu numai si un seminar despre Viata Rromilor Gabori sustinut de Gabor Iancu, liderul grupului Gaborii. Interesul pentru acest seminar s-a manifestat prin numarul celor ce au participat (aproximativ 150 de persoane), precum si prin numarul mare de întrebari care s-au pus dupa seminar.

Dupa un sabat plin de activitate spre lauda Domnului, a urmat o alta zi cu un program strict pentru grupul Gaborii. Ziua a început cu un program sustinut de acestia în Centrul de reeducare pentru minori Gaesti, unde aproximativ 50 de minori au ascultat cuvântul Domnului rostit prin cântare sau prin încurajarea venita din Biblie prin fratele Gabor Stefan. Programul s-a încheiat cu o invitatie adresata grupului Gaborii de catre conducerea Centrului ca sâmbata viitoare sa sustina un astfel de program în aceeasi locatie, dar si pentru alti minori.

A urmat apoi raspunsul la o invitatie de a lauda pe Dumnezeu în doua biserici penticostale (în Costesti si Titu). Programul zilei a culminat cu un program de evanghelizare sustinut de grupul Gaborii cu ajutorul bisericii adventiste din Românesti, unde au participat si în jur de 100 de neadventisti.
Reactiile de dupa programul acestor doua zile ne-au încurajat sa multumim Domnului pentru ceea ce a fost si sa încurajam astfel de ocazii de lauda la adresa Domnului.

A consemnat,
pastor Laurentiu Matei

Grupul GABORII la Vacaresti

About The Author
-