47
Views

Sambata, 28 martie 2009, s-a desfasurat la Constanta, in sala Bisericii Adventiste Speranta, inca o editie a Festivalului parintilor din judetul Constanta, cu titlul Partitura pentru voci egale.

Inca de dimineata, copiii cu parintii lor au fost prezenti pentru a se bucura, din nou, de inca un eveniment special pentru familiile lor. Ei au fost intampinati, pentru popasul de rugaciune, de pastorul bisericii locale, Kadar Gabriel care a gasit potrivit sa fim invatati de copii si in ce priveste rugaciunea. Raspunsurile copiilor din experienta familiilor lor au fost pilduitoare.

Georgescu Tiberius, pastor in districtul Medgidia, a continuat programul de studiu pentru familii cu o „echipa” inedita formata din copii si tineri care ne-au condus in bucuria studiului Bibliei.

La principalul serviciu de inchinare, pastorul Barbulescu Catalin, Director de Tineret in cadrul Conferintei Muntenia si invitatul Festivalului a fost insotit de parinti. In cuvantarea sa a atras atentia zecilor de familii prezente, asupra superioritatii metodelor de educare ale lui Noe pentru familia lui in comparatie cu exemplul lui Lot.

Masa, pregatita in spiritul reformei sanatatii de biserica locala, a constituit un cadru prielnic pentru partasia intre familiile din zonele diferite ale judetului.

Dupa amiaza, parintii au putut sa se concentreze mai bine asupra seminarului deoarece in timpul acesta intructorii au avut activitati practice cu copiii. Felicitarile pregatite cu multa migala de copii au putut fi oferite spre seara, printre imbratisari parintilor lor.

Intr-un cadru familial, plenul de seara presarat cu poezii, cantece, experiente, concurs si premii a fost moderat de Georgescu Robert, pastor in districtul Viile Noi.

La final, invitatul Festivalului a condus momentul in care parintii si copiii, cu dragoste unii fata de altii, si-au reinnoit legamantul in fata cerului pentru repertoriul unei singure PARTITURI – VIETI …pentru voci egale.

Georgescu Robert, pastor

Biserica Adventista Viile Noi

De la/pentru TINERET:

Multa pace!

Festivalul parintilor din Constanţa

Despre autor
-