29
Views

Sambata, 28 februarie 2009, intr-o atmosfera de inchinare, s-a desfasurat Festivalul companionilor din judetul Constanta cu tema Pentru Hristos, din inima!
Pentru biserica locala dar si pentru companioni, evenimentul acesta a fost unul mult asteptat.
In prezenta tuturor celor veniti, festivalul a fost deschis prin salutul specific companionilor si prin intonarea imnului companionilor. Evenimentul a fost condus de liderul instructorilor de companioni din judetul Constanta – Sandru Danut, instructor de companioni in Biserica Adventista Navodari. Cu teama, rugaciunea de invitare a prezentei lui Dumnezeu a fost rostita de Papadopol Mihai, pastor in districtul Cogealac.
Cuvantul de bun venit i-a apartinut pastorului local, Zaharia Adrian care intr-un mod aparte ne-a facut cunostinta cu atmosfera de caldura a bisericii locale.
Cele doua momente devotionale au fost conduse de invitatul festivalului si delegatul Conferintei Muntenia, pastorul Eremie Emil. Experienta lui Eutih, tanarul din Troa „obosit” de subiectele spirituale tari ale lui Pavel, a reprezentat tema cuvantului frant. Prima parte a temei – motivele adormirii lui Eutih – ne-a pregatit pentru partea finala legata de solutia lui Apostolului Pavel la caderea tanarului – l-a luat in brate.
In rapoartele de activitate ale instructorilor si grupelor lor din ultimele luni cat si in activitatile pregatite pentru cei prezenti, usor se putea vedea spiritul misionar asemanator lui Rut, companionul biblic.
Pe parcursul Festivalului, cantarea publica cat si introducerea prezentatorilor au fost conduse de Georgescu Robert, pastorul bisericii adventiste Viile Noi si liderul de tineret din judetul Constanta.
Cele doua ore de inchinare au fost urmate de o masa de partasie bine organizata in spiritul reformei sanitare de fratii si surorile bisericii locale amintind celor prezenti de Marele Ospat, cel mult asteptat al Mielului.

Georgescu Robert, Pastor
Biserica Adventista Viile Noi
Organizator Festival Companioni

Festivalul COMPANIONILOR din judetul Constanta

Despre autor
-