34
Views

Ma numesc Stoicescu Denisa si sunt profesoara la un liceu din Campina. Am aflat despre acest caz de la elevii mei, sora baiatului fiind eleva mea. Stiu ca este bolnav de 3 ani cand a suferit o operatie la un picior pentru a i se indeparta o tumoare. La o jumatate de an durerea a reaparut si au urmat iar si iar consulturi. S-a descoperit ca are ceva la plamani si a facut niste sedinte de citostatice si problema s-a rezolvat, dar durerea de la picior nu inceta sa persiste. Parintii au intrebat medicii daca nu exista legatura intre plamani si durearea de la picior si toti ziceau ca nu. Ultimele 10 luni pana in prezent le-a petrecut numai prin spitale, cei de la Fundeni au spus ca trebuie sa i se taie piciorul. Abia acum 3 saptamani, la Spitalul Clinic de Urgente pentru copii „M. S. Curie”,au aflat de la dr. GH. Burnei ca durearea de la picior avea legatura cu plamanii. A fost diagnosticat cu SARCOM EWING FEMUR PROXIMAL DREPT. Ar avea sanse daca ar putea achizitiona o proteza care costa aproximativ 15000 Euro.

Am atasat memoriul de la spital; aici sunt scrise si conturile si numarul de telefon al tatalui pentru oricine are vreo nelamurire.
Eu am vorbit cu tatal si am inteles ca termenul  pentru strangerea banilor ar fi 2-3 saptamani, in functie de evolutia baiatului, altfel i se taie piciorul sau paralizeaza.

Sa ne gandim ca fiecare dintre noi ar putea fi in locul lui sau ca am putea avea un frate sau un fiu bonav la fel ca acest baietel si ne-am bucura daca am fi ajutati.

Multumesc din suflet si Dumnezeu sa ne deschida inimile si mainile tuturor.

Puteti citi Memoriul dand click pe imaginea de mai jos:

Memoriu

Ajutor umanitar pentru tanarul Stefan Ionut-Bogdan

Despre autor
-