47
Views

In scopul dezvoltarii relatiilor interconfesionale, la invitatia Bisericii Adventiste Micalaca, Arad, sambata, 28.11.09, a avut loc vizita Corului Liceului Baptist „Alexa Popovici”, in vederea sustinerii unui program de muzica corala. Grupul vizitatorilor, a fost format din 45 elevi, 2 profesori si directorul Liceului Baptist. Corpul mai mare al gazdelor, a fost format din membrii Bisericii Micalaca precum si vizitatori din alte comunitati adventiste. Impresia generala a fost una pozitiva, atat membrii Bisericii Adventiste cat si oaspetii Liceului Baptist declarand ca s-au simtit foarte bine impreuna.

Directorul Liceului Baptist, dl. Prof. Ioan Redis, in cuvintele sale de apreciere la adresa Bisericii Adventiste Micalaca, a relatat bucuria pe care a simtit-o la inaugurarea acestei biserici in urma cu zece ani, acela fiind si ultimul moment in care dansul pasise in aceasta biserica. A urmat prezentarea pe scurt a istoriei infiintarii Liceului Baptist din Arad. La sfarsitul interventiei sale, domnul director a citat si a adresat bisericii textul din 1 Regi 8,29: „Ochii Tai sa fie zi si noapte deschisi asupra casei acesteia” cat si cuvintele lui David din Ps. 133,1: „Iata, ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna!”

In incheiere, pastorul bisericii locale, fr. Emil Jigau, in cuvantul sau de multumire adresat oaspetilor, a infatisat tabloul feeric al momentului in care „stelele diminetii izbucneau in cantari de bucurie, si cand toti fiii Lui Dumnezeu scoteau strigate de bucurie” (Iov 38,7). Frumoasele ganduri exprimate, au fost incheiate cu speranta in fericita noastra nadejde, cand, noi toti impreuna cu, corul miliardelor de galaxii il vom lauda pe Printul Universului pentru marea Sa iubire aratata faţa de toti copiii Sai.

Vizita Corului Liceului Baptist din Arad la Biserica Adventista Micalaca

Despre autor
-