32
Views

batranii-strazii (1)

La inceputul iernii care a trecut Maranatha Romania a lansat o campanie umanitara de strangere de fonduri pentru batranii strazii care sunt gazduiti in adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor, sustinut de catre asociatia noastra. Va multumim ca si de data aceasta ati raspuns apelului nostru. Dorim sa ne cerem scuze ca din motive tehnice nu am reusit pana in acest moment sa va prezentam un raport video din cadrul acestei actiuni, asa cum am obisnuit pana acum.

VEZI VIDEO AICI: http://maranatharomania.ro/proiecte-de-viitor/video-emotionant-lemne-de-foc-pentru-40-de-barani-ai-strazii/

In acest moment problema tehnica este rezolvata, iar mai jos va prezentam materialul video promis. De lemnele cumparate au beneficiat 40 de batrani ai strazii. Majoritatea acestor batrani au fost luati de pe strada, iar aici noi le oferim cazare, ingrijire si hrana zilnica, gratuit. Acest adapost pentru batranii strazii functioneaza prin credinta, cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor dvs. Materialul de mai jos este unul mai amplu si cuprinde imagini cu lemnele cumparate, imagini cu batranii din adapost cat si interviuri cu ei. Dorim sa multumim tuturor celor care v-ati implicat in aceasta actiune.

 

Video emotionant – Lemne de foc pentru 40 de barani ai strazii

About The Author
-