33
Views

VEZI VIDEO + DOVADA PLATII AICI:www.maranatharomania.ro

Ii suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca si in anul acesta a avut grija ca Swizen sa isi poata plati integral taxa de facultate la medicina in Timisoara, in valoare de 3221 de Euro. Swizen a obtinut in prima faza o amanare a platii integrale, putand sa plateasca pana pe 26 octombrie numai jumtate din taxa, adica 1500 de euro. Pe data de 22 octombrie cu ajutorul donatorilor nostri am reusit sa strangem suma de 1400 de euro.

Insa, in cele din urma i s-a spus lui Swizen ca pana pe 26 octombrie trebuie sa plateasca 3221 de euro, taxa integrala de facultate, si 180 de euro taxa de sedere in Romania. Era din nou o situatie fara iesire pentru noi, dar nu si pentru Dumnezeu. In ultimile zile, fara ca sa facem o noua promovare pentru Swizen pe site, mai multe persoane ne-au contactat si in cele din urma s-a stransa suma atat pentru taxa scolara cat si pentru taxa de sedere in Romania. In final, au fost platiti 3221 de euro taxa de facultate si 180 de euro taxa de sedere in Romania. Dorim sa multumim in numele Maranatha Romania si in numele lui Swizen, tuturor fratilor care au contribuit financiar in sustinerea lui Swizen. Ii amintim aici in mod special pe fratii din Italia, Canada, Spania, Anglia, SUA, cat si frati din Romania.

Avand in vedere felul minunat in care Dumnezeu s-a ingrijit prin Maranatha Romania de Swizen privind taxele scolare, credem ca Dumnezeu are un plan mare cu acest tanar. Domnul sa fie laudat ca ne poarta de grija. Swizen are nevoie in continuare de ajutorul nostru.

Cei care doriti sa il ajutati in continuare, el are nevoie de:

1. O gazda in Timisoara, cineva care sa ii ofere o camera de locuit pentru a nu mai plati chirie.

2. Bani pentru plata lunara a chiriei in valoare de 100 de euro.

3.  Alimente sau fonduri pentru alimente, bani de buzunar.

Va reamintim ca Swizen este student anul III la Facultatea de Medicina din Timisoara, sectia limba engleza.

Cei care doriti sa il ajutati, va rugam sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doriti sa donati pentru Swizen o puteti face in modalitatile prezentate mai jos, cu specificatia PT SWIZEN:

1. Online cu cardul aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele Asoc. Maranatha Romania:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

4. Prin Western Union sau MoneyGram

 

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VEZI VIDEO: Taxa de facultate pentru tanarul ugandez a fost platita integral, 3221 Euro VEZI DOVADA PLATII

Despre autor
-