31
Views

incendiuLa inceputul lunii Mai 2012 un cumplit incendiu a mistuit complet casa familiei adventiste Danila din comuna Varfurile, jud. Arad. Casa era recent construita din lemn. Dupa mai multi ani de munca, familia Danila a reusit sa stranga resursele financiare necesare constructiei unei locuinte. Din pacate nu au avut atat de multe resurse financiare de aceea au ales o cale mai ieftina, o locuinta din lemn. Erau pe punctul de a se muta in noua locuinta, multe lucruri fiind deja mutate in noua casa, cand pe data de 2 Mai 2012, din cauza unui scurt circuit toata casa si tot ce era in ea a fost distrusa complet de flacari. Nu s-a mai putut recupera nimic, astfel ca familia Danila Nelu si Nadia impreuna cu cei 3 copii ai lor au ramas numai cu hainele de pe ei, sub cerul liber.

VEZI VIDEO AICI: www.maranatharomania.ro

Familia a fost devastata de necaz, ne mai avand puterea sa ia totul de la capat. De aici incepe o adevarata experienta cu Dumnezeu a acestei familii pe care nu o vor uita niciodata. Pentru oamenii din sat aceasta familia insemna foarte mult. O persoana cu initiativa a inceput strangerea de fonduri de la satenii din comuna Varfurile, in final s-a strans suma de 10 000 de lei. Atunci a fost pentru prima data cand familia Danila a inteles cat de mult inseamna ei pentru satenii din comuna, pentru vecinii lor, etc. Primaria din Varfurile a ajutat aceasta familie cu 10 000 ron. Bisericile adventiste din zona (Conferinta Banat) au oferit familiei Danila alimente, imbracaminte, aragaz, masina de spalat, etc. Asociatia ADRA Romania a fost cea care a cumparat boltarii pentru o noua locuinta, diverse persoane au cumparat alte materiale de constructii, etc.

In urma apelului facut de noi, echipe de mesteri (frati penticostali) din Oradea au venit voluntari si au ajutat cu mana de lucru la reconstructia casei familiei Danila. Altii, care au vazut apelul pe site-ul nostru au contribuit cu fonduri pentru cumpararea materialelor de constructii. Dorim sa multumim tuturor celor care s-au implicat sa ajute familia Danila pentru a trece mai usor peste aceasta tragedie si tuturor celor care ati oferit un ajutor atat cu fonduri, mana de lucru cat si materiale de constructii. In materialul video de mai jos, Nelu Danila transmite un mesaj de multumire catre toti cei care au fost alaturi de el si de familia lui in tot acest timp, atat prin rugaciune cat si financiar. In momentul de fata noua locuinta este finalizata in proportie de 90%. Resursele financiare ale acestei familii pentru a finaliza locuinta sunt epuizate si mai au nevoie de un ultim ajutor din partea noastra. Cei care doriti sa ii ajutati va rugam sa il contactati pentru detalii pe Danila Nelu, la telefon: 0757 076 167

Maranatha Romania
www.maranatharomania.ro

 

Maranatha Romania cu ajutorul unor sponsori crestini a lansat Libraria de Biblii cu scopul sustinerii copiilor bolnavi de cancer si leucemie. Libraria de Biblii va pune la dispozitie peste 400 de modele si culori de Biblii. Se doreste ca prin vanzarea de Biblii sa se produca venituri care sa fie directionate catre cazurile umanitare in care suntem implicati. In felul acesta se urmareste o limitare a dependentei asociatiei noastre doar de sponsorizari si o mai mare implicare in activitatile umanitare.

Va invitam sa vizitati site-ul Librariei de Biblii: www.librariadebiblii.ro

VEZI VIDEO – Casa distrusa de flacari in Varfurile, jud. Arad este reconstruita in proportie de 90% Ajuta si tu in continuare

Despre autor
-