42
Views

VEZI FOTO AICI: http://maranatharomania.ro/2010/06/02/40-de-copii-din-valea-jiului-participa-la-actiunile-organizate-de-maranatha-romania/

In Valea Jiului 40 de copii participa aproape zilnic la actiunile organizate de Maranatha Romania prin lucratorii sustinuti in aceasta zona. Cei 40 de copii sunt impartiti in doua grupe a cate 20 de copii din doua cartiere ale orasului unde are loc aceasta actiune. In primul cartier Maranatha Romania intentioneaza sa deschida un Centru Social de Zi pentru 100 de copii, incepand cu septembrie 2010. Lucrul acesta il cer atat copii cat si parintii lor. In cel de al doilea cartier, 20 de copii participa zilnic timp de 4 ore la activitatile noastre. De asemenea, mica biserica din aceasta  zona, pana nu demult aproape goala, in fiecare sabat este plina de copii care canta si studieaza toata ziua de sabat, participand la toate serviciile bisericii.O alta grupa de copii s-a infintat in alt oras din Valea Jiului organizata de lucratorii Maranatha Romania in aceasta zona. Preconizam ca si aici, cat de curand se va deschide un nou Centru Social de Zi pentru copii.

Alte doua Centre Sociale de Zi pentru copii se vor deschide incepand cu aceasta vara in jud. Hunedoara sustinute de lucratorii Maranatha Romania.

Purtati in rugaciunile dvs aceste actiuni si mai ales dorinta noastra de a cumpara un spatiu pentru a deschide primul Centru Social de Zi pentru copii in Valea Jiului, care costa 13 000 de euro.

Echipa Maranatha Romania

VEZI FOTO – 40 de copii din Valea Jiului participa la actiunile organizate de Maranatha Romania

Despre autor
-