11
Views

Dragi prieteni, am pregatit in aceasta perioada un concurs de creatie. Fata de concursul de creatie organizat anterior de programetineret.ro, acesta va avea un juriu format din: Buciuman Ioan, Florin Laiu, Amalia Uba, Petre Teofil, Uba George. Juriul va fi condus de domnul George Uba.

Concursul se va desfasura in fiecare luna dupa data de 1 pana pe data de 30, apoi juriul va analiza creatiile trimise si pana pe data de 10 a lunii urmatoare va desemna castigatorii pt luna care a trecut. Se vor premia primele 3 locuri.

www.programetineret.ro va organiza in toamna acestui an un festival de creatie, la care vor fi invitati toti participantii acestui concurs si altii care doresc sa participe. Festivalul se va desfasura cel mai probabil in luna octombrie sau noiembrie 2010 in Bucuresti si va avea pe langa partea de creatie si o parte muzicala. Va fi multa poezie, proza, muzica…si alte surprize. Totodata, dorim sa publicam un volum de poezii cu toate poeziile trimise de dumneavoastra pentru concurs. Volumul de poezii va fi lansat in cadrul festivalului.

Pentru a putea realiza aceste lucruri avem nevoie de colaborarea dumneavoastra.

Click aici pentru a va inregistra in concurs

Dupa ce v-ati inregistrat – Click aici pentru a publica o creatie

Va incurajam sa publicati sau sa ne trimiteti creatiile dumneavoastra in fiecare luna. Puteti publica dumneavoastra creatiile urmarind tutorialul care poate fi accesat aici sau ne puteti trimite creatiile la adresa: programetineret@azsbellu.ro

Regulamentul concursului:

1.
Ceea ce publicati sau ne trimiteti spre publicare trebuie sa fie compus de dumneavoastra.
2.
Fiecare dintre participanti poate trimite sau publica maxim 5 creatii in fiecare luna
3.
Vor fi acordate 3 premii in fiecare luna pentru fiecare categorie de varsta.
4.
Vor fi 2 categorii de varsta: o categorie de 5-14 ani si o alta categorie peste 14 ani, in ultima categorie intrand orice varsta, fara limita!

Mult succes!
www.programetineret.ro

Partener: INTERCER.NET

Un nou concurs de creatie la www.programetineret.ro

Despre autor
-