29
Views

Una din prioritatile lucrarii Maranatha Romania este lucrarea cu copii. Credem ca Hristos va primit si acceptat mult mai usor in inima copiilor. In acest sens, Maranatha Romania a deschis ,,Clubul Copiilor” in orasul Calan jud. Hunedoara, unde saptamanal 30-35 de copii invata sa Il cunoasca pe Isus si sa Il primeasca in viata lor.  Aici activitatea este sustinuta de misionarii nostrii: Suciu Reinhard si Geangu Oana. In Valea Jiului de peste jumatate de an o grupa de peste 10 copii participa la intalnirile noastre, acumuland bogate cunostinte biblice si invatand sa Il cunoasca pe Isus. Copii de aici se pregatesc in acest moment pentru Olimpiada de Religie. Incepand cu luna martie ne pregatim sa deschidem in Valea Jiului inca 4 grupe de copii cuprinse intre 15-20 de copii. Pentru ca lucrarea cu copii din Valea Jiului a luat amploare, incepand cu luna februarie avem 3 surori din Petrosani care se ocupa numai de aceasta lucrare.

Pentru ca aceasta lucrare sa poata continua si sa se dezvolte, avem nevoie de sustinerea dvs financiara. In fiecare luna avem nevoie de 300 de lei pentru lucrarea din Calan si 500 de lei pentru lucrarea cu copii din Valea Jiului.

Cei care doriti sa sustineti financiar aceasta lucrare, puteti dona orice suma doriti la meniul DONEAZA: http://maranatharomania.ro/doneaza/

Va multumim

Maranatha Romania – www.maranatharomania.ro

Sustine dezvoltarea lucrarii cu copii din jud. Hunedoara

About The Author
-