54
Views

Organizatie non-profit solicitam spatiu, in Bucuresti, pentru sucursala/depozitare resurse care vor fi donate. Deoarece, in aceasta luna, demaram o campanie de strangere de ajutoare diverse, pentru persoane aflate in dificultate si institutii din medii defavorizate, preponderent pentru copii si tineri, nevoia este urgenta. Spatiul poate fi alocat doar pentru utilizare temporara (pentru perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna) sau pentru o durata mai lunga. Spatiul poate fi de mica suprafata si cu destinatie diversa (de exemplu, un garaj). Pentru acelasi tip de activitati (colectare si distribuire ajutoare), solicitam si suport la transport.
Pentru relatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email: proserv2013@gmail.com sau la numarul de telefon 0725650694.

Important: Pentru companiile care ofera aceasta sustinere, vom oferi promovare, prezentand suportul oferit pe site-ul organizatiei, in comunicate de presa si in alte modalitati agreate. Promovarea poate fi asigurata si prin vizibilitatea spatiului in raport cu partenerii, alti sustinatori, voluntarii si potentialii beneficiari.

Solicitare spatiu pentru activitati caritabile – pro bono vs promovare

About The Author
-